BJELICA 'PECNUO' HAJDUKOVCE PA PRIČAO O POSTAVI ZA CITY: /

Otkrio kakve ideje ima za najveću utakmicu ove sezone

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ovom pobjedom Dinamo je stigao do učinka od 41 boda, 10 više od drugog Hajduka, dok je Varaždin ostao deveti sa 12 bodova, koliko ima i osma Istra 1961, a bod manje ima posljednji Inter

6.12.2019.
21:38
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U prvoj utakmici 18. kola Prve HNL Dinamo je na stadionu u Maksimiru svladao Varaždin sa 1:0. Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Mario Gavranović u 77. minuti.

U zanimljivom sastavu izašao je Dinamo danas na Maksimir. Arijan Ademi nastupio je na poziciji stopera uz Emila Dilavera, na lijevom beku bio je Moubandje. Moro je igrao na poziciji korektora veznog reda, Gojak je bio baš centralni vezni, Olmo ofenzivni veznjak, a na krilima su počeli Marin i Kadzior. Za pretpostaviti je da bi takva obrambena linija trebala biti i u utakmici protiv Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Varaždin je na kraju imao više prilika u Maksimiru od nekih koji se bore za naslov. Mi stvaramo prilike, brinulo bi me više da ne stvaramo prilike. Doći će realizacija kad nam bude najpotrebnije", rekao je Bjelica nakon utakmice za 24sata.

Image
DINAMO U NIKAD VIĐENOM SASTAVU DO MINIMALNE POBJEDE PROTIV VARAŽDINA: /

Gavranović probio sjajnog Nevistića

Image
DINAMO U NIKAD VIĐENOM SASTAVU DO MINIMALNE POBJEDE PROTIV VARAŽDINA: /

Gavranović probio sjajnog Nevistića

Šitum u kombinacijama

Progovorio je i o mogućoj postavi za Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ademi i Dilaver su odradili dobar posao. Vidjet ćemo tko će na kraju igrati protiv Cityja. Jasno je da će oni imati veći posjed lopte. Jedna od ideja za lijevi bok je i Šitum, tu je i Moubandje. Vidjet ćemo", ostao je misteriozan Bjelica.

Nakon dobre utakmice njegove momčadi protiv najjače hrvatske momčadi oglasio se i trener Varaždina Luka Bonačić.

"Nemam nikakav prigovor. Da mi je netko rekao da će biti 1:0 prije utakmice rekao bih da je to u redu. Želim Dinamu da u srijedu protiv Manchester Cityja napravi isti rezultat. Neka dobije 1:0, što će mu više", rekao je Bonačić.

Ovom pobjedom Dinamo je stigao do učinka od 41 boda, 10 više od drugog Hajduka, dok je Varaždin ostao deveti sa 12 bodova, koliko ima i osma Istra 1961, a bod manje ima posljednji Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo