BJELICA OTKRIO DETALJE RAZGOVORA S GUARDIOLOM: / 'Gospodski je to napravio, čestitao mi je na svim mojim uspjesima'

Image
Foto: Profimedia

Strateg Dinama otkrio je nepoznate detalje nakon utakmice s Manchester Cityjem

2.10.2019.
18:42
Profimedia
VOYO logo

Dinamo je utorak izgubio na gostovanju kod Manchester Cityja 2:0, a nakon tog poraza trener Modrih Nenad Bjelica analizirao je utakmicu sa slavnim protivnikom..

Čini se da je poraz od 0:0 još i podnošljiv rezultat jer su uoči utakmice hrvatskom prvaku u Engleskoj mnogi prognozirali i puno veću katastrofu, a Modri su prvi gol primili tek nakon više od sat vremena kada je zabio Raheem Sterling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
IZVUKLI SMO MOŽDA I NAJZANIMLJIVIJI POTEZ S UTAKMICE DINAMA I CITYJA: /

Znate li kako je Bjelica na sat vremena zaustavio Guardiolu?

Image
IZVUKLI SMO MOŽDA I NAJZANIMLJIVIJI POTEZ S UTAKMICE DINAMA I CITYJA: /

Znate li kako je Bjelica na sat vremena zaustavio Guardiolu?

Jako dobri u obrani, u napadu baš i ne

"Neki su nam igrači bili previše impresionirani. Mi jednom godišnje igramo ovakve utakmice, u ovakvom okruženju. Guardiola je morao uvesti Raheema Sterlinga u igru, to dovoljno govori o tome da smo ostavili dobar dojam. U obrani smo bili jako dobri, držali smo se dogovora, ali u napadu nam nije išlo tako dobro", izjavio je Bjelica za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj s Pepom Guardiolom na klupi Cityja Bjelici je puno značio.

Ugodan razgovor

"Najveći treneri protiv kojih sam vodio utakmice su sad Pep Guardiola i Diego Simeone protiv čijeg sam Atletica vodio Austriju Beč u Ligi prvaka. Obojica su majstori svojeg posla, a najveća je razlika u tome kako vode utakmicu. Simeone doslovno ne staje 90 minuta, on je uz aut-liniju. Imate osjećaj da igra sa svojom momčadi, a Pep je puno mirniji. On rijetko kad stoji, rijetko kad ustaje, a protiv nas sam ga vidio da je nekoliko puta reagirao", rekao je strateg Dinama i potom otkrio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo na španjolskom jeziku. On je kao pravi domaćin prišao prije početka utakmice, malo smo pričali, tako ja kao domaći trener u Maksimiru, pozdravim naše trenerske goste. Gospodski je to napravio, čestitao mi je na svim mojim uspjesima, a ja sam njemu čestitao na njegovim dosadašnjim i budućim ostvarenjima. Poželio mi je dobru utakmicu. Na kraju smo se rukovali, čestitao sam mu na pobjedi, a kasnije smo se još jednom kratko sreli."

Zadovoljni nakon dva kola

U drugoj utakmici Šahtar je pobijedio Atalantu, a strateg Modrih smatra da to nije loše za njegovu ekipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar je odlična momčad. Imaju puno malenih i okretnih Brazilaca, koji su dobri igrači. No, mi imamo šanse u tim utakmicama. 'Potući' ćemo se s njima. Atalanta se mora izvlačiti protiv Manchester Cityja. Mi imamo situaciju s kojom nakon dva kola moramo i trebamo biti zadovoljni. Moramo se dobro pripremiti za utakmicu u Ukrajini, da već tamo pokušamo napraviti veliku stvar", prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-1464-23766', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo