BJELICA OBJAVIO EMOTIVNU PORUKU DINAMOVOG NAVIJAČA: / 'Hvala vam maestro na svemu, ovi kriminalci nam barem naslov ne mogu uzeti'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

U završnici tekuće sezone 1. HNL na klupu Dinama je sjeo Zoran Mamić

13.7.2020.
17:25
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Nenad Bjelica polovicom travnja je raskinuo ugovor sa zagrebačkim Dinamom kojeg je vodio do izvrsnih rezultata u domaćim i Europskim natjecanjima.

Do razlaza s vodstvom kluba došlo je koncem ožujka nakon što igrači i stručni stožer nisu pristali na smanje plaća po uvjetima kluba, a nakon odlaska iz Maksimira najviše ga se povezivalo s turskim velikanom Fenerbahčeom. Španjolski mediji dovodili su ga i u vezu s preuzimanjem prvoligaša iz te zemlje Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NENADU BJELICI PROPAO POSAO IZ SNOVA: /

Španjolski velikan doveo slavnog trenera kojem još malo nedostaje do penzije

Image
NENADU BJELICI PROPAO POSAO IZ SNOVA: /

Španjolski velikan doveo slavnog trenera kojem još malo nedostaje do penzije

Dinamo osigurao naslov

No, ništa od toga se nije ostvarilo i Bjelica je još uvijek bez angažmana.

Njegov bivši klub Dinamo prije nekog vremena je osigurao novu titulu prvaka Prve hrvatske nogometne lige, a velike zasluge za to pripadaju i Bjelici koji je s Modrima stvorio veliku prednost na vrhu tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na klupu Modrih nedavno je sjeo dosadašnji sportski direktor Zoran Mamić, koji je nepravomoćno osuđen za izvlačenje novca iz tog kluba, i velik dio navijača je jako nezadovoljan njegovim dolaskom.

Dirljiva zahvala

Bjelica je ostao u jako lijepom sjećanju navijačima koji o njemu imaju visoko mišljenje, a te simpatije su obostrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je on u ponedjeljak na Facebooku objavio emotivnu poruku jednog navijača koji mu zahvaljuje na svemu što je napravio za zagrebački klub.

Image

"Hvala gospodinu Nenadu Bjelici što nam je u prvenstvu donio ovoliku prednost pa nam ovakvi takozvani treneri i kriminalci ne mogu barem naslov uzeti. Hvala gospodinu Nenadu Bjelici što nam je donio proljeće u Europi nakon 49 godina. Hvala gospodinu Nenadu Bjelici što nam je priušetio naljepše trenutke s Dinamom, gdje smo sa stadiona s djecom odlazili pjevajući, punog srca i ponosa. Hvala vam maestro na svemu i žao nam je što se u Hrvatskoj brzo uništi sve što je lijepo i dobro", napisao je navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo