plavi Božić / Bjelica o pobjedi: 'Mislim da sam došao u pravom trenutku za mene i Dinamo'

Nenad Bjelica za RTL Danas je kazao kako je Dinamo ostavrio jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba

9.11.2018.
20:02
VOYO logo

Nakon niza desetljeća razočaranja, navijači Dinama napokon slave. Bit će to plavi Božić, prvi za Dinamo u Europi nakon gotovo 50 godina. Hrvatskog prvaka sinoć nisu mogli zaustaviti ni gusta magla ni slovački Spartak. 

Nenad Bjelica za RTL Danas je kazao kako je Dinamo ostavrio jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba i nkaon 49 godina ponovno prezimio u Europi. "Bila je sjajna atmosfera, taj kraj utakmice je bio veličanstven i kako smo to proslavili s navijačima", kazao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samo šest mjeseci je u Dinamu napravio homogenu ekipu koja je i zaslužna za ovakav rezultat, a Bjelica objašnjava kako je dovedeno nekoliko vrhunskih nogometaša koji su se brzo uklopili u momčad. 

"Dajemo svima na važnosti, svima dajemo minute, samo u određenom trenutku uzmemo jednog ili drugog igrača. Oni su prihvatili taj način rada, to zasada dobro funkcionira", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom navratu kazao je kako se za mjesto trenera u Dinamu pripremao 376 utakmica i 10 godina, a Bjelica objašnjava i što je njegova izjava značila. "Niste spremni nakon tri utakmice u seniorskom nogometu za ovakav klub koji ima veliki pritisak i očekivanja. Nisam se pripremao za Dinamo ali jesam za ovakav izazov. Mislim da sam došao u pravom trenutku za mene i Dinamo", kazao je.

Komentirao je i kakav je Dinamo u ovom trenutku u odnosu na momčadi višeg ranga. "S mnogim momčadima se možemo nositi i neki su kalibar više od nas, ali vjerujem da bi protiv svakog imali šanse. Naravno morat ćemo igrati na nivou na kojem igramo, unaprijediti našu igru u nekim segemtnima i vidjet ćemo na proljeće kako će to izgledati", kazao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriva i je li mu Zdravko Mamić čestitao na pobjedi. "Čestitao mi je kao i svi ljudi iz kluba", kazao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo