NIJE MU LAKO / Bjelica održao presicu i govorio o sramotnom porazu Osijeka: 'Dogodila se totalna blokada, teško je to objasniti...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bjelicu i Osijek u nedjelju očekuje dvoboj sa Slaven Belupom u 3. kolu HNL-a

30.7.2022.
11:51
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio je u subotu na press konferenciji sljedeći ispit svoje ekipe, dvoboj na domaćem terenu sa Slaven Belupom u nedjelju (18.55) u 3. kolu HNL-a.

Image
KRAJ NEIZVJESNOSTI /

Pala odluka: Evo kakva je budućnost Nenada Bjelice na klupi Osijeka nakon senzacionalnog poraza i ispadanja iz Europe

Image
KRAJ NEIZVJESNOSTI /

Pala odluka: Evo kakva je budućnost Nenada Bjelice na klupi Osijeka nakon senzacionalnog poraza i ispadanja iz Europe

Prva je to utakmica za Osijek nakon šokantnog ispadanja u 2. pretkolu Konferencijske lige od kazahstanskog Kilizižara u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tog poraza budućnost Nenada Bjelice na klupi Osijeka postala je neizvjesna, on je sam nagovijestio da bi mogao otići, no od toga ipak nije bilo ništa. U klubu je bio na sastanku  s vodstvom kluba, nakon kojega je postalo izvjesno da neće biti smijenjen.

'Teško je analizirati'

"Nije se ništa promijenilo u mom razmišljanju, teško je analizirati prošlu utakmicu. Mislim da smo u prvom poluvremenu imali sve pod kontrolom, nedostajalo nam je možda malo više prilika za pogodak, ali suparnika koji se nisko branio s 11 igrača bilo je teško probiti. Opet smo došli do nekih udaraca i opasnih situacija, u obrani bili neprikosnoveni, a onda se nakon tog pogotka u nas uvukao neki strah, nervoza što je dovelo do drugog gola. Dogodila se totalna blokada, teško je to objasniti, ali dogodilo se i nadam se da se više neće ponavljati", prokomentirao je ispadanje od Kizilžara Bjelica na početku konferencije pa se osvrnuo na odnos s navijačima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo veliku podršku navijača, hvala im na tome. Sinergija je u ove dvije domaće utakmice bila vrhunska, na žalost razočarali smo ih našom igrom i rezultatom. Nemamo što drugo nego okrenuti se idućoj utakmici a to je Slaven Belupo u nedjelju, skupiti se između sebe, biti zajedno više nego ikad i pokušati dobiti utakmicu."

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Najveći problem Bjelici bit će sada odabrati pravu momčad za sljedeći izazov u HNL-u, nakon okršaja s Kizilžarom i bolnog poraza koji je ostavio dubok trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je to između mentalne i fizičke snage, vidjeti tko se dobro oporavio od prošle utakmice i tko je mentalno jak da preuzme odgovornost u ovim trenucima kada nije lagano. Pokušat ćemo poslati na travnjak najbolju momčad, vidjet ćemo hoćemo li uspjeti u tome", zaključio je Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo