BJELICA I DRUŠTVO PROLASKOM SKUPINE ZAKORAČILI U ELITU: / Da je ždrijeb danas, ovo bi bili mogući Dinamovi protivnici

Image
Foto: AFP

Nogometaši Dinama burno su proslavili pobjedu protiv Spartaka koja je 'Modrima' osigurala europsko proljeće, prvi put nakon 1970. godine

9.11.2018.
8:34
AFP
VOYO logo

Dok su navijači na tribinama pjevali "Serbus dragi Zagreb moj, kaj se skrivaš v megli toj, kak da bi se nekaj sramil, ti se nemaš sramit kaj. I sad sem tu i pak sem tvoj, serbus dragi Zagreb moj", iz svačionice se orilo "Volim te Dinamo".

Pjevalo se i plesalo u svlačionici hrvatskog prvaka kao da je osvojena Liga prvaka. Kao da su sve emocije nakon 49 godina 'mraka' izašle van. Ovaj uspjeh posebno je velik kad se pogleda koje su momčadi dosad uspjele učiniti isto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potencijalni suparnici

U ovoj sezoni Europa lige prolazak skupine dosad su osigurali redom: Chelsea, Arsenal, Bayer Leverkusen, Zürich, Eintracht Frankfurt, Lazio i Dinamo. Sigurno je sjajan osjećaj pronaći se u ovakvom društvu, a ne sumnjamo da će Modri dovršiti posao te osigurati i prvo mjesto u skupini. A to onda bitno mijenja stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je ždrijeb danas Modri bi, kao prvak skupine, za suparnike mogli izvući sljedeće klubove: Benficu, CSKA Moskvu, Dinamo Kijev, Hoffenheim, Lazio, Milan, RB Leipzig, Sarpsborg, Sevillu, Slaviju Prag, Spartak Moskvu, Sporting Lisabon, Tottenham, Vidi, Zürich.

Samo letimičan pogled dovoljan je da se zaključi kako tu ima nekih velikih, gotovo i neprolaznih imena kao što su Sevilla ili Tottenham, ali zato su tu i neki od nominalnih autsajdera poput Sarpsborga, Vidija ili Slavije Prag. Pretpostavljamo da ni sudar s Milanom ili Sportingom iz Lisabona, velikanima koji ne proživljavaju najbolje dane ne bi bio loš za Modre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo