PROCURILA AUDIOSNIMKA / Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić ipak nije odustao od Dinama: 'Ovu bitku moramo dobiti po cijenu života'

Image
Foto: Pixsell/ Denis Kapetanovic

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić početkom veljače je najavio da se povlači iz borbe za Dinamo, no ni mjesec dana kasnije čini se da je itekako u igri

28.2.2023.
9:26
Pixsell/ Denis Kapetanovic
VOYO logo

S nestrpljenjem se čeka skupština Dinama 9. ožujka na kojoj će se dogoditi konačni obračun dvije struje 'mamićevske' i 'antimamićevske'.

Image
NEOČEKIVANO /

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić jedan od rijetkih koji je ovo napravio, a Luka Modrić iznenadio je odlukom

Image
NEOČEKIVANO /

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić jedan od rijetkih koji je ovo napravio, a Luka Modrić iznenadio je odlukom

"Ja sam završena priča. Nikakva demagogija. Dao sam što sam mogao. I sad kad hoću, ne mogu dati ono što mogu. Nek' se sami bore za sebe", rekao je početkom veljače Mamić, no sada je procurila audiosnimka na kojoj bjegunac od hrvatskog pravosuđa daje novac za članarinu kako bi zadržao utjecaj u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi moji prijatelji i dinamovci, evo prvi put se uključujem u rad naše grupe, ne mogu to više ovako gledati sa strane. Moram se aktivirati, ipak sam to dužan našem Dinamu i svima vama. Konkretno, molim vas da prestanemo ili smanjimo komunikaciju koja nema nikakve koristi, nego se konkretno angažirajmo, svaki od nas, na prikupljanju članova", započeo Mamić u izlaganju pa nastavio:

"Da bi najmanje četiri naša povjerenika, a onda i petog da dodamo, da vidimo tko je taj peti, a da je naš i da ga izguramo, da uđu u Skupštinu. Svaki drugi scenarij bio bi dokaz da smo potpuno nesposobni. Što treba konkretno napraviti?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krenite sve svoje prijatelje, bližnje, rođake diljem Hrvatske, gdje god ih imate. Pošaljite im listu što im sve treba da bi bili članovi Dinama. Pošaljite im da to ispune. Recite im da će biti učlanjeni, da će dobiti člansku iskaznicu i da neće trebati platiti članarinu jer ćemo članarinu platiti mi iz našeg fonda, a taj fond ću osigurati ja."

"Prema tome, vi ako ćete dati svoj doprinos i platiti za neke ljude, to je dobrodošlo, ali nemate brige, ono što ne možete napraviti, napravit ću ja. Ali dajte se pokrenite, ako nismo u stanju skupiti dvije ili tri tisuće članova, onda smo nesposobni. Idemo skupljati, primati podatke na mail i WhatsApp."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onda ćemo ih u danom trenutku tamo od ponedjeljka pa nadalje upisivati onim povjerenicima kojima će biti potrebno, od jedan do pet. Ja mislim da trebamo ići na pet, četiri su nam visoko, a petog bismo još dodali i gurnut ćemo sve do njega."

"Evo to je moj zasad doprinos, u kontaktu sam s kime treba. Slijedim vas, pratim vas, ovu bitku moramo dobiti po cijenu života, ali s konkretnim radnjama. Onako kako je to rekao moj ratnik i prijatelj Štef Kezerić - ajmo biti konkretni i suvisli."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo