BIZARAN SKANDAL POTRESA JEDAN OD NAJVEĆIH KLUBOVA EUROPE: / Klub tuži svoje igrače, treneru otkaz jer ih brani

Image
Foto: Profimedia

Nogometaši su umjesto u karantenu, sjeli u svoja vozila i otišli kućama

6.11.2019.
18:30
Profimedia
VOYO logo

Ako ovo nije jedan od najbizarnijih sportskih skandala u novijoj povijesti nogometa, onda ne znamo što jest. Situacija u Napoliju intenzivira se iz dana u dan, a epilog je stigao nakon remija sa Salzburgom u Ligi prvaka. Nogometaši Napolija pobunili su se još nakon poraza od Rome jer im je kontroverzni predsjednik Aurelio De Laurentiis naredio tjedan dana karantene, a s pobunom su nastavili i nakon utakmice u utorak.

Nogometaši su umjesto u karantenu, sjeli u svoja vozila i otišli kućama, baš kao i prvi put nakon sraza s Romom, a što je gore po predsjednika De Laurentiisa, s njima se solidarizirao i trener Carlo Ancelotti. Ancelotti je, kako tvrdi Gazzetta dello Sport, obavio neugodan razgovor s predsjednikom u kojem je odlučio stati na stranu igrača. Dakle, gotovo cijeli kolektiv okrenuo je leđa velikom šefu, a De Laurentiis je toliko razočaran postupcima trenera da mu je čak, kako tvrde Talijani, zaprijetio otkazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Aurelio De Laurentiis NapoliŐs owner during the Serie A match between SS AS Roma and SSC Napoli at Stadio Olimpico on November 2, 2019 in Rome, Italy. Rome beat Napoli by 2-1 in the 11th round of Campionato italiano di Serie A, Image: 480862057, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights *** 1DX_9360.JPG, Model Release: no, Credit line: Pacific Press / ddp USA / Profimedia

Tužit će igrače?

Predvodnici pobune su Insigne, Milik, Lozano i Elmas, koji su otkazali svoj smještaj u hotelu koji je predviđen za karantenu, a kasnije su im se pridružili i još neki. Zbog toga je klub odlučio javno zaprijetiti igračima, pa čak i tužbom.

"Klub obavještava javnost o svojim postupcima vezanima uz ponašanje igrača nakon jučerašnje utakmice. Poduzet ćemo sve potrebne korake kako bismo zaštitili interese kluba i na odgovarajući način kaznili one koji to zaslužuju. Također, želimo istaknuti da treninge i njihov raspored određuje samo i isključivo trener Carlo Ancelotti. Od ovog trenutka vlada silenzio stampa", napomenuli su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo