BIVŠI VATRENI ZAVRŠIO KARIJERU U 27. GODINI: / Tužan završetak za jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Predviđala mu se velika karijera, ali na kraju je morao odustati

7.10.2019.
8:28
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji hrvatski reprezentativac, Igor Bubnjić, završio je profesionalnu nogometnu karijeru vrlo rano, već u 27. godini života. Ovo nije ishitrena odluka već možda i racionalna jer Bubnjić je posljednje tri sezone bio uglavnom ozlijeđen i na koncu je prelomio kako mu je zdravlje bitnije.

Bubnjić je igrao je za U-21 reprezentaciju Hrvatske, a dvaput je igrao i za A selekciju pod vodstvom Igora Štimca u prijateljskim utakmicama protiv Južne Koreje i Portugala. Slovio za jednog od najtalentiranijih braniča, predviđala mu se velika karijera, ali na kraju je morao odustati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Presudile ozljede

"Nakon 20 godina bavljenja onim što najviše volim nažalost sam bio primoran zaključiti profesionalnu nogometnu karijeru. Razlog tome su ozljede zbog kojih sam imao tri operacije te tri godine neuspješnih terapija koje mi nisu omogućile povratak na travnjak. Kroz karijeru sam doživio puno prelijepih trenutaka, uključujući uspone i padove. Imao sam priliku upoznati odlične osobe, kao i uživati u podršci navijača. Želio bih se zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu, Slaven Belupu, Udineseu, Carpiju i Bresciji koji su mi dali priliku da budem dio njihove nogometne obitelji, ali sad je vrijeme da se upustim u novu avanturu i izgradim novu karijeru u nogometu. Hvala svima", napisao je Bubnjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru je započeo u Slaven Belupu u kojem je pružao sjajne partije pa ga je 2013. godine kupio Udinese. Potom je igrao na posudbama u Carpiju, Bresciji i zaprešićkom Interu, da bi na koncu prešao u Hibernianse za koje je stigao odigrati samo jednu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo