TUŽAN PRIZOR / Do jučer je bio heroj i hvalila ga je cijela Europa, a onda je dobio otkaz. Hit-trener snimljen kako satima sjedi na klupi i zuri u prazninu

Castori je sve donedavno bio heroj Salerintane, bio je talijanski hit-trener

19.10.2021.
10:18

Trenutačno posljednji sastav talijanskog nogometnog prvenstva Salernitana za novoga je trenera imenovala Stefana Colantuona (58).

Iskusnom Colantuonu će ovo biti drugi dolazak na klupu momčadi s juga Italije, vodio je Salernitanu i od prosinca 2017. do prosinca 2018. godine, a to mu je ujedno bio i posljednji trenerski angažman.

Na klupi Salernitane Colantuono će zamijeniti Fabrizija Castorija koji je dobio otkaz prošlog vikenda nakon što je u prvih osam kola osvojio tek četiri boda. Castoriju nije pomogla niti činjenica kako je prošle sezone uveo Salernitanu u društvo najboljih nakon 22 godine.

Snimili ga na klupi

Castori je sve donedavno bio heroj Salerintane, bio je talijanski hit-trener i o njegovu povijesnu uspjehu pisala je cijela Europa, ali u Serie A nije mu krenulo dobro i osvojio je do sada samo četiri boda te je njegova, sada već bivša ekipa, posljednja na ljestvici.

Castorija je otkaz, očito, jako pogodio. Naime, netko je snimio trenera nakon otkaza kako satima sjedi sam na jednoj od gradskih klupa i zuri u prazno. Prizor je zaista tužan.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali