KONTROVERZNO MIŠLJENJE / Bivši Modri otvoreno: 'Petković je poput Livaje. Dinamo je bez njega kao bez glave, ne znaju što će'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Situaciju u domaćem nogometu komentirao je Vedran Ješe, bivši igrač Zagreba, Dinama i Inter Zaprešića, s višegodišnjim HNL iskustvom.

24.11.2023.
10:06
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Nakon reprezentativnog ciklusa, vraćamo se domaćim klupskim obavezama. Utakmicom između Lokomotive i Slaven Belupa koji igraju od 18 sati u sklopu 16. kola 1. HNL nastavlja se hrvatsko nogometno prvenstvo.

Image
BIVŠI SUIGRAČ /

Modrić je dominirao davno prije Real Madrida: 'Nikada nije 'prodao' loptu, bio je tako inteligentan'

Image
BIVŠI SUIGRAČ /

Modrić je dominirao davno prije Real Madrida: 'Nikada nije 'prodao' loptu, bio je tako inteligentan'

Za HRT je situaciju u domaćem nogometu komentirao Vedran Ješe, bivši igrač Zagreba, Dinama i Inter Zaprešića, s višegodišnjim HNL iskustvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa nikad zanimljiviji HNL. Imamo tri kluba koji se bore za naslov. Imamo par klubova ispod toga koji mogu zagorčati život. Jedino mi je žao što dolje na začelju imamo jedan klub koji se već odvojio, koji je kandidat za ispadanje, ali i Rudeš je pokazivao neku živost u zadnjih par kola. Nisu imali sreće da neke utakmice završe u svoju korist, a utakmice same za naslov će biti fantastične i veselim se HNL-u", rekao je Ješe.

Splićani su na vrhu, ali nisu poletjeli, već gledaju utakmicu po utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa vjerojatno su i oni došli do iskustva. Kroz godine su najavljivali da čim dođu na 3, 5, 7 boda, odmah su najave za naslov. Sada su i oni svjesni da ima još jako puno utakmica. Pokazuju ove godine stvarno najbolji nogomet. Zasluženo su tu gdje jesu. Karoglan je digao ekipu dosta i imam informacije iznutra. Jako je dobra atmosfera. Malo je vratio živost. Sad imaju Istru, pa ja mislim iza toga Rudeš. Imaju lijepu priliku da se odvoje na tablici. Pošto će Dinamo imati taj derbi s Osijekom. Tko zna kako će završiti. Ove sezone stvarno pokazuju jedan ozbiljan nogomet i veliki su kandidati za naslov", komentirao je Ješe.

Dinamo pad nije na očekivanoj razini ove sezone, pogotovo bez Brune Petkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, on je kao Livaja u Hajduku, jako puno donosi ekipi i oni su bez njega kao bez glave. Ne znaju što napraviti bez njega. Njegove zamjene nemaju tu kvalitetu. Dinamo kao Dinamo ima jako puno peha od početka sezone. Odradio se jako loš prijelazni rok. Prodala su se tri ključna igrača koji su standardni reprezentativci Hrvatske. Nisu dovedena adekvatna pojačanja, ušlo se u seriju nekih loših rezultata. No, vjerujem da će Dinamo nakon zimske pauze, ako će se pojačati, a treba se pojačati, da će se vratiti na kolosijek i opet biti konkurentan", zaključio je Ješe.

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo