NAPAO I 'MISTERA NOGOMETA' / Bivši kapetan sasuo paljbu po Lekinom Hajduku: 'Ovo je bolno za gledati. Svi u klubu su izgubili glavu, reality has left the building...'

Image
Foto: Marko lukunic/PIXSELL

Svoja razmišljanja iznio je u kolumni za Dalmatinski portal

23.10.2023.
16:38
Marko lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U derbi utakmici, ujedno i posljednjoj 12. kola HNL-a, nogometaši Osijeka osvojili su sva tri boda na Poljudu gdje su pobijedili Hajduk 2-0 (0-0).

Image
PITAMO VAS /

Navijači Hajduka složni su tko je krivac za debakl, no što vi mislite: Treba li Leko dobiti otkaz?

Image
PITAMO VAS /

Navijači Hajduka složni su tko je krivac za debakl, no što vi mislite: Treba li Leko dobiti otkaz?

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Osječani su oba pogotka postigli u nastavku ogleda, a povratnik na trenersko mjesto tog prvoligaša Zoran Zekić tako je u prvenstvenoj premijeri ostvario veliki rezultat. Petar Brlek je bio strijelac u 46. minuti, dok je Nail Omerović u 74., uz pomoć domaćeg vratara Lučića, postavio konačnih 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je ostao na drugom mjestu s dva boda manje od vodeće Rijeke. Osijek je također ostao na svojoj poziciji, na petom mjestu. Ima bod manje od Dinama i Gorice te tri manje od Splićana.

Image

Hajduk je ovim porazom proiv Osijeka propustio iskoristiti kikseve Rijeke, koja je odigrala neodlučeno s Istrom, i Dinama, koji je senzacionalno poražen od Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakav težak poraz smo sinoć doživjeli. Težak, ali potpuno zaslužen. Osijek je bio bolji, imao plan, znao što želi, čekao i dočekao svoje šanse i iskoristio ih. Što smo imali mi? Jedno veliko ništa. Bolno je bilo gledati ovakvog Hajduka", napusao je bivši kapetan Hajduka Hrvoje Vejić u svom komentaru za Dalmatinski portal.

"Četiri poraza iz šest utakmica, zvuči grozno. Konkurenti gube, nude se. Da je sve kako treba, imali bismo sedam bodova prednosti i bili debelo prvi. Možda je ružno reći, ali mora se, ova momčad Hajduka jednostavno nema muda za biti šampion. Ali to je pitanje i za Upravu, pogotovo za Mistera nogometa, koji bi trebao izaći iz svoje komforne zone i na neka pitanja odgovoriti. Lijepo je biti influencer, drago mi je da čovjek uživa, ali ovo što se događa je jedna katastrofa, a on je jedan od glavnih krivaca za to. Što je najgore, citirat ću ga, bit će toga još. Mislim na utakmice poput sinoćnje", smatra Vejić koji se na kraju osvrnuo i na potencijalnu smjenu trenera Ivana Leke, koju neki navijači traže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li vrijeme za smjenu trenera? Pa padale su glave i za manje. Slušam Leku poslije utakmice, kaže bili smo dobri prvo poluvrijeme. Ivane, nismo, bili smo grozni prvo poluvrijeme, a drugo još gori. Čini se da su svi u Hajduku izgubili glavu, reality has left the building. Mislim da nam treba neka nova marketinška akcija."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo