BIVŠI IGRAČ REALA ODUŠEVLJEN MODRIĆEM: / 'On je jedan od najspremnijih igrača u Španjolskoj. Njegove godine ništa ne znače...'

Image
Foto: Profimedia

Da u Modrićevom slučaju godine nisu problem, pokazuju i statistike nastupa u ovoj sezoni

30.12.2020.
8:37
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac LukaModrić oduševljava ove sezone. Po tko zna koji put pokazao se ključnim igračem Real Madrida zbog čega se uskoro očekuje da stavi potpis na novi jednogodišnji ugovor. njegovim igrama oduševljen je i viši igrač Kraljevskog kluba AlvaroBenito.

"Modrić je jedan od najspremnijih igrača La Lige. Njegove godine ne znače ništa, igra kao u najboljim danima. Nije bio prvotimac prije nego što se Federico Valverde ozlijedio, a sada je nedodirljiv. U nekim je utakmicama morao odigrati 15 minuta i pokazao je pravi stav".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni ugovor koji Modrić ima s Realom, a koji vrijedi do kraja lipnja 2021., zapravo je trebao trajati do 30. lipnja 2020. No, kako je kapetan aktualnih svjetskih doprvaka 2018. proglašen najboljim igračem svijeta, to je automatski aktiviralo još jednu, opcijsku godinu iz ugovora i osigurale Luki proslavu 35. rođendana kao igrača Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da u Modrićevom slučaju godine nisu problem, pokazuju i statistike nastupa u ovoj sezoni u kojoj je već u prva tri mjeseca skupio više od polovice minuta koje je dobio u prošloj sezoni. Iako je štedio Modrića na početku sezone, Zinedine Zidane je ubrzo shvatio da s Lukom na terenu njegova momčad ima drugačiju "krvnu sliku" pa je igrač s brojem 10 do sada sakupio 1410 minuta, što je 75 % od maksimalne minutaže.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo