BIVŠA ZVIJEZDA BAYERNA PROZVALA KOVAČA: / Veznjak koji je srušio Vatrene na Euru opet pričao o hrvatskom stručnjaku

Image

Nije bio zadovoljan statusom dok je bio u njemačkom velikanu

16.12.2019.
10:50
VOYO logo

Portugalski nogometaš RenatoSanches, kojeg hrvatska javnost najbolje pamti s Eura 2016. kada je izbacio Hrvatsku u osmini finala, prozvao je svog bivšeg trenera Niku Kovača i krivio ga je što lani nije završio u francuskoj prijestolnici.

Kao što je poznato Sanches se lani žalio na malu minutažu te je prijetio dolaskom iz kluba, što se na koncu dogodilo ovog ljeta nakon što je ušao u još jedna sukob s bivšim hrvatskim izbornikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je javno poručio kako želi napustiti klub zbog male minutaže. Nakon toga Kovač ga je kaznio s 10 tisuća eura zbog javnog iznošenja problema koje je trebao reći najprije njemu.

“Nisam ga kaznio zbog toga što je rekao nego zbog toga što se nije pojavio na treningu poslije utakmice. Igrači koji nisu igrali su trčali, a on se odvezao doma”, kazao je tada bivši izbornik hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbili ponudu

Problem Portugalca riješio je samo dan kasnije. Sanches je prešao u francuski Lille s kojim je potpisao petogodišnji ugovor nakon transfera vrijednog 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sada je izrazio žaljenje što nije otišao još ranije kada mu se pružila sjajna prilika.

"Istina je da sam lani imao ozbiljnu ponudu od PSG-a, ali moj klub i moj tadašnji trener Niko Kovač nisu me željeli pustiti… Sada mi je cilj izboriti mjesto u reprezentaciji i nastupiti a Euru", rekao je Sanches za Telefoot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak je na kraju završio u Lilleu, a nije se niti tamo proslavio. U devet prvenstvenih nastupa upisao je samo jedan pogodak, dok nema niti jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo