'lord' je dotaknuo dno / Bivša zvijezda Arsenala i Juventusa fizički napala taksista: Čeka ga suđenje i velika kazna!

Image
Foto: Peter Steffen/DPA/PIXSELL

Vozač je pretrpio lom vilice te je odmah odvezen u bolnicu gdje je i operiran. Bendtner je pušten iz pritvora i očekuje ga suđenje te velika kazna

9.9.2018.
18:00
Peter Steffen/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Danski nogometaš i nekadašnja zvijezda Arsenala, Juventusa i Wolfsburga Nicklas Bendtner, uhićen je u nedjelju u jutarnjim satima zbog optužbe da je fizički napao i ozlijedio vozača taksija. 

Bivši Arsenalov napadač koji trenutno igra za norveški Rosenborg navodno je proveo razuzdan vikend u Kopenhagenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo uzdrmani. Danska policija potvrdila je novinarima da je zaprimila poziv u pomoć u 2.41 u noći sa subote na nedjelju te navodi da je odrasli muškarac nanio ozljede drugome muškarcu", potvrdio je glasnogovornik danske taxi kompanije DanTaxi.

Vozač je pretrpio lom vilice te je odmah odvezen u bolnicu gdje je i operiran. Bendtner je pušten iz pritvora i očekuje ga suđenje te velika kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danski reprezentativac već je dosad imao problema s policijom, 2013. godine policija ga je uhvatila s 1,75 promila alkohola u krvi, a 2014. godine vozač taksija morao je zvati policiju jer je Bendtner skinuo remen s hlača i udarao po automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ima sasvim solidnu karijeru, u nogometnoj javnosti je predmet sprdnje. Razlog tomu su njegove izjave u prošlosti - Bendtner je naime, svojevremeno tvrdio da je najbolji nogometaš svijeta i da mu igrači poput C.Ronalda i Ibrahimovića nisu ni do koljena, a često je kasnio na treninge, nesportski se ponašao te se hvalio skupim automobilima na društvenim mrežama, zbog čega je dobio posprdni nadimak 'Lord Bendtner'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo