BIŠĆANU SE OSTVARILA VELIKA ŽELJA: / Bivši napadač njemačkog prvoligaša potpisao trogodišnji ugovor s Rijekom

Image
Foto: PIXSELL

Navodno su za njega Nijemcima platili 700 tisuća eura

22.6.2019.
11:49
PIXSELL
VOYO logo

Igor Bišćan dobio je veliko pojačanje za iduću sezonu. Naime, Rijeka je otkupila AntonijaČolaka od Hoffenheima. Iako nije potvrđeno, nagađa se da je viceprvak platio napadača 700 tisuća eura. Čolak je proteklih godinu i pol dana proveo u Rijeci na posudbi, a u petak je stavio potpis na trogodišnji ugovor, stoji na službenoj klupskoj stranici.

Sretan što ostaje

"Jako sam zadovoljan, to je bila moja želja i želja kluba. Želim se zahvaliti predsjedniku DamirMiškoviću, ali i svima u klubu i sretan sam što mogu ostati u Rijeci. U godinu i pol dana osvojili smo Kup Hrvatske i zabio sam dosta golova. Mogu biti zadovoljan, ali sada želim dalje napredovati, postići još više golova i tako zahvaliti klubu na povjerenju", rekao strijelac 25 pogodaka u 47 nastupa u dresu Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što je završen transfer čija je realizacija dugo trajala. Antonio je svojim igrama i karakterom jednostavno nas natjerao da otkupimo ugovor od Hoffenheima. Vjerujemo u njega, dao je puno golova i vjerujemo da za Rijeku na travnjaku može pružiti još i više u budućnosti. Želimo da ga zdravlje posluži i da u idućoj sezoni bude još bolji", rekao je pak zamjenik sportskog direktora IvanMance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo