BIŠĆAN LOVI PRVU POBJEDU NA POLJUDU IKAD: / 'Prazne tribine? Žao mi je zbog toga, ali to nikome neće biti prednost'

Image
Foto: Pixsell

Rijeka je trenutno peta, a Hajduk osmi na tablici.

26.10.2018.
14:34
Pixsell
VOYO logo

U 12. kolu hrvatskog prvenstva aktualni doprvak Rijeka gostuje na Poljudu gdje će pred praznim tribinama odigrati Jadranski derbi s Hajdukom.

Trener Rijeke Igor Biščan nikada kao igrač nije slavio u Splitu pa će biti posebno motiviran. Uoči susreta održao je konferenciju za novinare na kojoj je rekao i kako činjenica da se igra pred praznim tribinama neće biti ničija prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što se uvijek može čuti prije ovakve utakmice bit će teška i zahtjevna. To je pravi derbi iako neće biti navijača. Taj susret i njima i nama puno znači i donosi. Želimo nastaviti pozitivan niz . Bio bi to korak prema stabilizaciji, što nam je i cilj", kazao je Bišćan i nastavio.

Gotovo svi spremni

"Pobjeda u Zaprešiću je donijela dosta pozitivnog, međutim trebat će nam još puno utakmica da se samopoouzdanje vrati. Pred nama je derbi i susret koji za sve puno znači. Spremni su svi osim Prskala, Velkovskog i Lončara", rekao je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi kapetan Rijeke Alexander Gorgon prvi će put također igrati iza zatvorenih vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas neizvjesna i teška utakmica. Znamo koliko navijačima znači ovaj susret. I mi i oni na ljestvici ne stojimo kako bi htjeli, ali to ne mijenja ništa na važnosti utakmice. Želimo potvrditi da na treningu imamo pozitivnu atmosferu, vratilo se samopouzdanje nakon Intera i idemo u Split s pozitivnom energijom", riječi su igrača Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo