'Bio sam na tamburašima s Mamićem, to je doživljaj!'

'To je doživljaj, samo što on ostane bez košulja i love... A svirači iskorištavaju njegovu silnu emociju i naglo progovore ruski, samo govore – davaj, davaj!

31.3.2011.
13:04
VOYO logo

Najskuplji trener u povijesti Dinama završio je prvo polugodište na klupi hrvatskog prvaka. Život u Maksimiru zasad teče uobičajeno, zagrebački je sastav na milimetar od dvostruke krune, no Vahidu Halilhodžiću u cijeloj toj priči ipak nešto nedostaje.

"Nedostaje mi onaj pritisak, spoznaja da je ljudima stalo do kluba. A znam da je mnogima stalo do Dinama i želio bih da se sukob s navijačima riješi. Kad bi bilo pritiska navijača, bilo bi mi ljepše raditi. Hrabar sam, to bi me još više motiviralo. Pokušao sam nekoliko puta pružiti ruku pomirenja, ali nije bilo koristi", naglasio je Vaha koji je još jednom apelirao na dijalog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što je to, zašto se to događa? Mora postojati dijalog i dogovor, nema tu imperativa, ne može se ništa uvjetovati. Jer, Dinamo je – sve! Dinamo nije pojedinac niti su to samo navijači. Dinamo je iznad svih, Dinamo je nešto veće i jače", istaknuo je iskusni BiH stručnjak koji je ljubomoran na Hajduk.

"A po tom navijačkom pitanju možemo biti ljubomorni na Hajduk! Zamislite, godinama su bez trofeja, pobijede u jednoj utakmici, a u Dalmaciji i Splitu euforija je kao da su svjetski prvaci!", priznao je Halilhodžić i opisao kako izgleda 'provod' sa šefom Zdravkom Mamićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva puta smo bili s tamburašima. I to je doživljaj, samo što on ostane bez košulja i love, ha, ha... A svirači iskorištavaju njegovu silnu emociju i naglo progovore ruski, samo govore – 'davaj, davaj'!", našalio se trener Dinama.

Vezani članci:

arti-201103300251006 arti-201103280296006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo