BIO JE RATNIK, HEROJ, 'UNO DI NOI', A SADA GA VRIJEĐAJU: / Talijani se iznenada okomili na Mandžukića

Image
Foto: AFP, AFP PHOTO / Marco BERTORELLO

U članku pak navode kako se za Mandžukića sve promijenilo u samo nekoliko mjeseci

16.8.2019.
18:28
AFP, AFP PHOTO / Marco BERTORELLO
VOYO logo

Sve do prije nekoliko mjeseci hrvatski napadač Mario Mandžukić bio je heroj u Juventusu. Nosio je kapetansku traku, navijači su mu razvijali transparente preko cijele tribine, novinari pisali hvalospjeve i isticali kako je on već sada na neki način svojim trudom i zalaganjem zaslužio status klupske ikone, na koncu dobio je i novi još bogatiji ugovor kao nagradu, ali sada su već nastupila neka druga vremena.

Juventus je promijenio trenera, stigao je Maurizio Sarri, otišao je Max Allegri koji je obožavao Mandžukićeve karakteristike, a samim time je Hrvat pao u drugi plan. Juventus je, uz to, ove sezone nakrcao momčad zvijezdama i stvorio dubinu koja im omogućava da slože barem dvije pune, pa možda čak i tri postave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica je, Juventus mora otpustiti balast i riješiti se pojedinaca jer za njih vjerojatno neće biti mjesta, a gotovo svi oduzimaju ogroman dio budžeta za plaće. se pred početak sezone nalazi u situaciji da se mora riješiti nekoliko igrača, a među njima je Mario Mandžukić koji se pokazao kao višak u Sarrijevim planovima. Dio talijanskih medija već je počeo pisati o tome da Juventus želi prodati Mandžukića, a odlučili su im, eto onako usput, pomoći u tome pišući članke u kojima vrijeđaju Mandžukića.

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Mario Mandžukić

Dosadnjaković

Talijanski Calciomercato izašao je s člankom koji nosi naslov: "Od Allegrija do Sarrija, od heroja do dosadnjakovića - Mandžukić riskira odlazak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U članku pak navode kako se za Mandžukića sve promijenilo u samo nekoliko mjeseci. "Pod Allegrijem bio je jedan od omiljenih igrača, ponekad i kapetan, dobio je novi ugovor na 5.5 milijuna eura godišnje, a onda je sve krenulo nizbrdo dolaskom Sarrija. Sada je na odlasku", pišu to Talijani.

Mandžukić je ovoga ljeta bio blizu dolaska u Manchester United, ali taj je transfer propao, no sada se sve više govori o odlasku u Bayern kod Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo