BILO MU JE TEŠKO OSTATI ČOVJEK: / Kovač uoči utakmice sezone govorio o budućnosti u Bayernu i poslao poruku koje bismo se svi trebali držati

Image
Foto: Profimedia

Nije bivši hrvatski izbornik htio previše o Borussiji Dortmund koja čeka krivi Bayernov korak

17.5.2019.
10:51
Profimedia
VOYO logo

Uoči završnih 90 minuta Bayern ima sve u svojim rukama. Na svom terenu dočekat će Eintracht Frankfurt te će mu i bod garantirati naslov prvaka.

"Cijelu sam utakmicu već tri put dosad cijelu prošao u svojoj glavi. Zimus smo se nadali da ćemo u posljednjem kolu imati šansu da postanemo prvaci. Dobili smo je i želimo je iskoristiti. Krajnje smo motivirani“, poručio je Niko Kovač kojemu bi bivši klub možda mogao i presuditi na Bayernovoj klupi ne osvoji li titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novac nije potreban

"Imam ugovor koji vrijedi još dvije godine. Želim ga odraditi. Ipak, kada jednog dana više ne budem ovdje, nastavit ću živjeti kao i ranije. Veliki novac nije mi potreban, ovo radim jer me uveseljava. Što bude, bit će. Uvijek sam se borio, nikada nisam odustao“, poručio je pa se prebacio na momčad koja je digla formu.

"Dobro smo napredovali. Poslije utakmice s Fortunom samo smo dvaput izgubili. Želimo i moramo osvajati titule."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Niko Kovač

Nije bivši hrvatski izbornik htio previše o Borussiji Dortmund koja čeka krivi korak.

"Nisam se raspitivao o njima. U situaciji smo da sami možemo odlučiti Prvenstvo. Ne zanima nas što Dortmund radi i to ne treba imati bilo kakav utjecaj na nas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolji planet

Za kraj je Kovač podvukao svoje dojmove o prvoj godini u Bavarskoj.

"Bilo je vrlo poučno. Mnogo sam toga naučio i shvatio koliko je teško ostati čovjek. Ljudi su jako nezgodna vrsta. Kada razgovaramo jedni s drugima, moramo znati da postoji granica koja se ne smije prijeći. Moramo znati da naš planet treba biti bolji te posvetiti više pažnje ljudima oko sebe i imati više empatije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo