BILIĆU STIGLO VELIKO POJAČANJE: / 'Slavena nisam mogao odbiti. On je najbolji trener s kojim sam radio'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić doveo je još jedno pojačanje u West Ham. Iz njegova bivšeg kluba Beşiktaşa na jednogodišnju je posudbu stigao Gökhan Töre.

11.7.2016.
17:16
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Bilić je dugo pokušavao dovesti jednog od miljenika iz zajedničkih dana u Istanbulu, a sada mu je to napokon uspjelo. Turski krilni napadač dolazi na posudbu, ali uz opciju da ga West Ham sljedeće ljeto otkupi od Beşiktaşa.

'Igračima je poput oca'

Töre je kao junior bio član Bayer Leverkusena i Chelseaja, a u profesionalnoj je karijeri nastupao za HSV, Rubin iz Kazanja i spomenuti Beşiktaş. Nakon liječničkih testova i predstavljanja priznao je da je jedan od glavnih razloga dolaska u West Ham bio upravo Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je najbolji trener s kojim sam dosad radio. Dobro me poznaje i njemu nisam mogao reći 'ne'. Slaven je igračima poput oca, imate osjećaj kao da ste dio njegove obitelji", objasnio je Töre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U aktualnom prijelaznom roku West Ham je već doveo dva kvalitetna igrača - Havarda Nordtveita iz Borussije Mönchengladbach i Sofianea Feghoulija iz Valencije. Obojica su stigla bez odštete budući da im je istekao ugovor u dosadašnjim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo