LJUDI MOJI, JE LI OVO MOGUĆE?! / Bilićev West Ham u 12 minuta kreirao nevjerojatnu pobjedu

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Luda utakmica odigrana je u Liverpoolu, čudesna rekli bismo! U dvoboju 29.

5.3.2016.
16:32
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Nakon što su u u srijedu na večer u 28. kolu svladali Tottenham na svom terenu 1:0, Slaven Bilić i njegovi Čekićari otputovali su u Liverpool s velikom dozom samopouzdanja i s namjerom nastavljanja dobrih rezultata. Međutim, nije baš krenulo po Bilićevim planovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton poveo u 13. minuti

Everton je poveo u 13. minuti preko Romela Lukake. Lukaku je sjajno smirio jednu odličnu nisku loptu koju je poslao Bryan Oviedo. Belgijski reprezentativac napravio je korak i uputio prekrasan udarac koji je pronašao put do donjeg desnog kuta odbivši se od stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/zx0P

Povećali prednost u 56.

U 34. minuti Everton je ostao bez jednog igrača na travnjaku. Kevin Mirallas je dobio drugi žuti karton i društvo iz grada Beatlesa našlo se u problemima i ispostavilo se kasnije nepremostivim. No, Everton je u 56. minuti ipak uspio zabiti svoj drugi gol na susretu za 2:0. Lukaku je odigrao dodavanje koje je pokupio Aaron Lennon i unutar šestnaesterca zabio za 2:0. U 69. minuti imao je Everton priliku za 3:0, ali je Lukaku promašio jedanaesterac. I onda se čudo zvano West Ham ukazalo u Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki povratak Čekićara

U 78. minuti, Mark Noble je centrirao u šesnaesterac, gdje je Michail Antonio pucao glavom po golu i zabio za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda, samo nekoliko trenutaka poslije, točnije u 81. minuti, West Ham zabija i svoj drugi gol. Diafra Sakho odlično je ispratio teledirigirani centaršut kojeg je u šesnaesterac uputio najbolji igrač Čekićara Dimitri Payet. Sakho je sjajno umirio loptu i uputio precizan udarac poslavši loptu u donji lijevi kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda potpuni šok na Goodison Parku. Dimitri Payet je u 90. minuti odlično pogodio za 2:3 West Hama. Utakmica se nakon toga igrala još pet minuta, ali Everton je bio totalno dotučen i nije mogao zabiti za bar bod u ovom srazu o kojem će se zasigurno još dugo pričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo