BILIĆ ZADOVOLJAN BODOM: / 'Nisam mogao tražiti više od igrača'

Image

Bilićev West Ham nije uspio šesti put u nizu pobijediti u Premier ligi. Danas je na White Hart Laneu odigrao 0:0 sa Stoke Cityjem, a nisu pomogla ni 22 udarca na suparnička vrata.

12.12.2015.
22:18
VOYO logo

Slaven Bilić nije bio kritičan prema svojoj momčadi.

Imali šanse, ostali bez pogotka

"Ne mogu tražiti više od njih, to sam im rekao nakon utakmice. Razočaran sam rezultatom, ali ponosan na igrače. Igrali smo na pravi način, s pravom energijom. Ne mogu se žaliti", kazao je hrvatski stručnjak koji je ove sezone skinuo s "čekićarima" skalp velikih, Chelseaja, Liverpoola, Arsenala i Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo puno šansi, ostali bez gola. Nekad baš taj jedan pogodak nedostaje kako bi se podignulo samopouzdanje momčadi", dodao je Bilić.

"Vidio sam dobre stvari u našoj igri. Bila je ovo dobra utakmica", kazao je trener West Hama koji ima optimističan pogled na situaciju: "Dvije utakmice nismo zabili gol, ali ga nismo niti primili. To je najvažnije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratio se Valencia

Bilić ima problema s ozlijeđenim igračima, ali danas je dočekao Valencijin povratak na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što je konačno zaigrao Valencia koji nam nedostaje od početka sezone. Vjerujem da će nam se već protiv Swanseaja vratiti Lanzini, nadam se da Payetova ozljeda neće iziskivati dugotrajni oporavak. Od ostalih igrača, moramo čekati na Sakhoa, Mosesa i Reida", izlistao je zdravstveni bilten Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo