BILIĆ PORUČIO VLASTITOM IGRAČU: / "Moraš početi igrati loše"

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Pred nogometašima West Hama, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, ovaj je vikend utakmica 3. kola FA Cupa protiv drugoligaša Wolverhamptona.

7.1.2016.
12:30
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

U najavi utakmice Bilić se osvrnuo na veliki broj ozljeda koje su posljednjih tjedana pokosile njegovu momčad. Danas je situacija zadovoljavajuća iako su još uvijek izvan pogona tri važna igrača - Manuel Lanzini, Diafra Sakho i Victor Moses.

"Nećemo kupovati"

"U dobroj smo situaciji jer se vratila ili se vraća većina ozlijeđenih. Ne želimo se više naći u takvoj poziciji, ali unatoč tome, nećemo kupovati nove igrače. Glavninu smo posla obavili u ljetnom prijelaznom roku, a sada ćemo možda kupovati samo ako se neki odličan igrač pokaže dostupnim", ponovio je Bilić na konferenciji za novinare, te prokomentirao glasine da West Ham namjerava prodati napadača Andyja Carrolla kako bi napunio blagajnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nismo rekli da smo voljni prodati Andyja, niti ja, ni šefovi. Zabio je dva gola u dvije utakmice i krenule su glasine. Jedini način da ih zaustavi je da počne igrati loše. Ne želimo ga prodati. Mislim da mu se sviđa ovdje, iznimno nam je važan i znam da je sretan", rekao je hrvatski stručnjak čija momčad zauzima visoko šesto mjesto u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"FA Cup je platforma za iznenađenja"

O utakmici protiv Wolverhamptona na Upton Parku je dodao:

"FA Cup je platforma za iznenađenja, moramo toga biti svjesni i ne smijemo podcijeniti suparnika. Wolverhampton je u dobroj formi, a na nama je da nastavimo pokazivati za što smo sposobni. Svaki trener poštuje FA Cup i zato će igrati momčad za koju mislimo da je u stanju pobijediti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo