Bilić otkrio svoju veliku simpatiju!

Hrvatski je izbornik Slaven Bilić u razgovoru za tiskano izdanje njemačkog magazina Sport Bilda dao naslutiti da bi trenersku karijeru vrlo rado nastavio u nogometnoj Bundesligi...

25.4.2012.
14:04
VOYO logo

"Sada sam hrvatski izbornik već šestu godinu. Puno smo uspjeha napravili za mog mandata", rekao je Bilić naslutivši time da je došlo vrijeme rastanka, premda je istaknuo:

"U ovom trenutku ne mislim ni o čemu drugom doli o Europskom prvenstvu. Što će biti nakon toga, ne mogu vam reći".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reporter Sport Bilda uhvatio je Bilića pri obilasku bundesligaških kandidata za hrvatsku nacionalnu momčad. Na upit o mogućem angažmanu u Njemačkoj nakon Poljske i Ukrajine, nekadašnji je stoper Karlsruhea (1993.-1996. godine) priznao:

"Bundesliga bi bila uistinu vrlo izazovna za mene. Trebala bi mi dva mjeseca da usavršim svoj njemački. Inače, ovdje kod vas stadioni su nevjerojatni, atmosfera je super, a nogomet dobar", rekao je Bilić, koji je, kako navodi tjednik, 2008. godine bio u kontaktima s HSV-om, a godinu potom i sa Schalkeom iz Gelsenkirchena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samo 14 dana tijekom kojih će šest reprezentacija-sudionica nogometnog Eura u Poljskoj i Ukrajini boraviti na pripremama u austrijskim Alpama, tamošnje će stanovništvo vidjeti 25 kvalitetnih prijateljskih dvoboja.

U Austriji će se za nastup u Poljskoj i Ukrajini ovog lipnja tijekom svibnja pripremati šest reprezentacija: Češka, Grčka, Poljska, Ukrajina, Španjolska i – Hrvatska! S ostalim reprezentacijama koje će tijekom ljeta boraviti u tom dijelu Europe kako bi sparirale najboljim europskim reprezentacijama, poput Irana, Armenije, Slovačke, Finske i Bugarske, te će momčadi odigrati niz ozbiljnih pripremnih dvoboja.

Podatak je otkrila agencija koja organizira prijateljske utakmice te kompletan smještaj tijekom priprema.

Nakon Eura, u novom valu dolazaka u austrijske Alpe, ljetne je pripreme za jesenski dio sezone ondje odlučilo odraditi 80-ak klubova iz raznih dijelova Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo