ŠOK U ENGLESKOJ: /

Bilićev održao lekciju Wengeru! West Ham dobio Arsenal

Image
Foto: AFP

Slaven Bilić ove nedjelje je debitirao na klupi West Hama u Premiershipu, a početak u najboljoj ligi svijeta bio je bajan. Svladali su Arsenal s 2:0.

9.8.2015.
14:03
AFP
VOYO logo

Bilićevim trupama su davali malo šanse za uspjeh, ali Slaven je sve iznenadio i više vjerojatno nitko neće spominjati namjerno slanje druge momčadi u Rumunjsku i ispadanje iz Europske lige. Gostovanje kod Arsenala je za Bilića bilo mnogo važnije, a taj rizik se u potpunosti isplatio. Hammersi su odmorni i puni motiva dočekali gostovanje kod gradskog rivala.

Arsenal je očekivano više napadao od starta i imao više od igre, ali Bilićeva momčad se kvalitetno branila i dočekala svoju šansu. Ubačaj s desne strane pred odlazak na odmor je glavom u mrežu pospremio Kouyate, a cijeloj priči je kumovala loša reakcija vratara domaćiha Cecha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odmora, vratio se još bolji West Ham. Bili su u najmanju ruku ravnopravan suparnik i opet zabili u pravom trenutku. Zarate je s 20-ak metara probio Cecha u 56. minuti i donio mir navijačima gostiju. Do kraja utakmice Bilićeve trupe su mirno održale prednost, a Slavenu stižu pohvale sa svih strana. Otvorio je sezonu pobjedom nad mrskim rivalom, a u prvih 11 je stavio tek 16-godišnjeg Oxforda koji je odigrao utakmicu u maniri rutinera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo