Bilić će birati između ova 43 milijuna eura!

Gotovo da je Slaven Bilić objavom popisa kandidata za prijateljsku utakmicu sa Švedskom otkrio karte što se tiče putnika za EURO. Ostaju mu još tri igrača s popisa koji se procjenjuje na čak 43 milijuna eura.

“Oni su u prednosti, ali još se ima igrati proljeće”, bacio je Bilić mrvice onima koje nije pozvao i po svemu sudeći otkrio svoje glavne karte za EURO.

Dakle, dvadeset igrača koje će voditi Slaven već ima, trebalo bi se dogoditi čudo ili ozljeda da netko od njih ispadne. Dakle, Pletikosa, Subašić, Kelava, Srna, Schildenfeld, Šimunić, Ćorluka, Pranjić, Vrsaljko, Vida, Rakitić, Modrić, Dujmović, Kranjčar, Vukojević, Perišić, Mandžukić, Olić, Eduardo i Jelavić sigurni su putnici.

A za tri mjesta nastupit će luda trka! Toliko je kandidata, čak postoje dvije liste, A i B, a na njima je jedanaest igrača vrijednih 43 milijuna eura. Bilić će tri putnika najvjerojatnije birati od igrača iz njemačke, engleske, francuske i ukrajinske lige, te HNL-a.

Svoje mjesto čekaju Mladen Petrić (HSV, vrijednost 8 milijuna eura), Ivo Iličević (HSV, 5,5 milijuna eura), Mato Jajalo (Köln, 3,5 milijuna eura), Ivan Klasnić (Bolton, 2 milijuna eura), Dejan Lovren (Lyon, 8 milijuna eura), Milan Badelj (Dinamo, 6,5 milijuna eura), Ivan Strinić (Dnipro, 3,5 milijuna eura) i Nikola Kalinić (Dnipro, 6 milijuna eura).

Što će Nane odlučiti, vidjet ćemo!

Povratak na Net.hr