'BILA JE TO RUŽNA NOĆ': / Talijanska zvijezda se oglasila nakon nemilih događaja i suza na San Siru

Image
Foto: Screenshot

Navijači Milana su tijekom cijele utakmice vrijeđali Donnarummu koji se u svlačionici rasplakao.

14.12.2017.
21:48
Screenshot
VOYO logo

Mladi golman Milana Gianluigi Donnarumma (18) oglasio se dan nakon utakmice u kojoj su ga navijači Rossonera žestoko izvrijeđali. Neugodnoj je situaciji prethodila vijest objavljena početkom tjedna da igračev agent Mino Raiola traži poništavanje ugovora koji je njegov klijent potpisao tijekom ljeta. Kao glavni argument je naveo da Donnarumma trpi moralno zlostavljanje u klubu te da je ugovor potpisao pod prisilom.

Image
NAVIJAČI MILANA ŽESTOKO IZVRIJEĐALI VRATARA: /

Uplakanog Donnarummu tješio Leonardo Bonucci

Image
NAVIJAČI MILANA ŽESTOKO IZVRIJEĐALI VRATARA: /

Uplakanog Donnarummu tješio Leonardo Bonucci

'Nisam spominjao moralno zlostavljanje'

Navijačima Milana je nakon ove vijesti prekipjelo pa su tijekom utakmice osmine finala Talijanskog kupa u kojoj su Rossoneri pobijedili Veronu s 3-0 izvjesili trasnparent s jasnom porukom: "Moralno zlostavljanje, šest milijuna eura po sezoni i dovođenje brata parazita? Slobodno idi, našem je stpljenju kraj." Navijači su tijekom cijelog dvoboja vrijeđali Donnarummu koji se u svlačionici rasplakao pa ga je morao tješiti kapetan Leonardo Bonucci. O nemilim se događajima mladi nogometaš oglasio dan kasnije putem Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to ružna noć kakvu nisam očekivao. Nikad nisam rekao niti napisao da trpim moralno zlostavljanje nakon potpisa ugovora. Unatoč svemu, radujem se sljedećoj utakmici. Forza Milan", napisao je Donnarumma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talentirani je golman i tijekom ljeta bio na meti navijača jer je odbijao produljiti ugovor koji je završavao 2018. godine. No, onda je iznenada promijenio odluku i postpisao novi ugovor koji ga za posrnulog talijanskog velikana veže do 2021. godine. No sudeći prema posljednjim događajima, čini se da za Donnarummu ipak nema budućnosti na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo