BIJELI KREĆU PREMA IZRAELU: / Pušnik objavio popis putnika, ovih 20 igrača borit će se za Europu

Image

Nogometaši Hajduka u srijedu putuju u Izrael, gdje će u četvrtaku 19:00 sati po hrvatskom vremenu protiv Maccabi Tel-Aviva igrati prvu utakmicu Play-offa Europske lige.

17.8.2016.
9:37
VOYO logo

Povodom toga trener Marijan Pušnik objavio je popis od 20 igrača koji će s njim krenuti na put.

"Na put odlaze oni najbolji. Spremni smo na borbu, a većina igrača je zdrava. Uvijek kažem da su šanse 50/50 posto", poručio je slovenskli stručnjak prije puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo što predsarvjoa Maccabi. Postavit ćemo se pametno. Stilom igre podsjećaju na Barcelonu što nije ni čudno kada je Jordi Cruyff sportski direktor", dodao je Pušnik.

Popis: Maksim Bilyi, Lorenco Šimić, Jefferson, Nikola Vlašić, Franck Ohandza, Ivo Grbić, Josip Juranović, Zvonimir Kožulj, Ahmed Said Said, Zoran Nižić, Marko Pejić, Toma Bašić, Hysen Memolla, Tino Sušić, Fran Tudor, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Ante Erceg, Savvas i Lovre Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeni trening uoči utakmice Bijeli će odraditi na stadionu Netanya u 19 sati po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedno ej spomenuti i to da je Hajduk objavio da će Hrvoje Milić karijeru nastaviti u talijanskom prvoligašu Fiorentini.

"Postignut je dogovor između Hajduka i Fiorentine, a Hrvoje će u srijedu obaviti liječnički pregled u Firenci i priključiti se svojoj novoj momčadi", objavio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo