BIELSA PRIMIO 6 KOMADA OD UNITEDA, PA BRILJIRAO: / Njegovim riječima vrište svi na Otoku; 'Pokušavaju destabilizirati momčad'

Image
Foto: Profimedia

Bielsa optužio dio medija da pokušavaju destabilizirati njegovu momčad

24.12.2020.
16:45
Profimedia
VOYO logo

Menadžer Leeds Uniteda Marcelo Bielsa je na press-konferenciji u četvrtak uoči Burnleyja u nedjelju, čak 41 minutu objašnjavao kako je njegova momčad bila bolja od Manchester Uniteda u visokom porazu rezultatom 6:2 proteklog vikenda.

Image
BIELSIN LEEDS STIGAO DO DRUGE POBJEDE: /

Junak utakmice upisao se u klupsku povijest

Image
BIELSIN LEEDS STIGAO DO DRUGE POBJEDE: /

Junak utakmice upisao se u klupsku povijest

Optužio dio medija

Bielsa je uvjeren kako su njegovi nogometaši bili bolji od Man Uniteda, iako su do 37. minute gubili rezultatom 4:0, a u pobjedi momčadi OleGunnaraSolskjaera najviše su se istaknuli Bruno Fernandes i Scott McTominay s dva pogotka svaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef Leedsa Bielsa optužio je dio medija da pokušavaju destabilizirati njegovu momčad nastavljajući propitivati ​​njegov stil igre. Bielsa je na svoju konferenciju za novinare stigao prije nedjeljne domaće utakmice Premier lige protiv Burnleyja naoružan odgovorima na kritike Leedsa nakon prošlotjednog teškog poraza u Manchesteru.

Pripremio se statističkim podacima

Argentinac je novinarima putem video konferencije prezentirao statističke podatke s utakmice na Old Traffordu, a onda i napao Garyja Linekera zbog njegova tweeta tijekom nedjeljne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Leeds je zabavno gledati, ali je protiv njih još zabavnije igrati", napisao je bivši engleski nogometaš, a danas TV voditelj koji je ubrzo dočekao Bielsin odgovor...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leeds je, bez obzira na visok poraz, zaradio pohvale zbog svoje predanosti napadu u prvoj sezoni još tamo u prvom kolu, ali Bielsi očito nije dobro sjela reakcija nekih medija na poraz 6: 2 na Old Traffordu...

'Uvijek slušam, čitam i uzimam najbolju moguću poruku'

"Ne brinem se previše o tome što novinari misle, stvarno ne", rekao je Bielsa i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek slušam, čitam i uzimam najbolju moguću poruku iz napisanog. Ono što me brine jest to što napisano utječe na javnost, smanjuje sposobnost razumijevanja javnosti. Također, (oni) pokušavaju destabilizirati našu momčad sugerirajući igračima da stil igre treba promijeniti. Naravno, to se događa kad rezultati dopuštaju. Nije važno je li u prethodnoj igri mišljenje bilo potpuno drugačije", istaknuo je menadžer Leedsa i nastavio:

'Medijske platforme i novinari samo analiziraju rezultate'

"To nije ništa novo jer medijske platforme i novinari samo analiziraju rezultate. U normalnim okolnostima, kada imate različitost mišljenja novinari tu različitost ismijavaju i ismijavaju stil igre moje momčadi. Manchester United je protiv nas odigrao najbolju utakmicu sezone u fizičkom aspektu, a mi smo ih u tom dijelu nadigrali. Bili smo uspješniji u posjedu što ne mora značiti ništa, ali u kontekstu dobiva na vrijednosti. Nije postojala Unitedova dominacija u utakmici", objasnio je Bielsa čija je momčad trenutno 14. u Premierligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski Mirror piše kako je Bielsa pričao 41 minutu i ukupno izrekao 1855 riječi koje su bile prevedene na engleski. Kako bi se obranio od kritika, za primjer je uzeo upravo posljednju utakmicu protiv Uniteda.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo