BEZ DLAKE NA JEZIKU: /

Pivarić otkrio kako situacija sa Mamićem utječe na svlačionicu Dinama

Image

Dinamo je porazom protiv Bayern Munchena 2:0 završio svoju ovosezonsku avanturu u Ligi prvaka. Konačni rezime Dinamovog nastupa u Ligi prvaka su samo tri osvojena boda i posljednje mjesto skupine F.

10.12.2015.
11:35
VOYO logo

Dinamo se protiv Bayerna odlično držao prvih sat vremena, a onda je na hladnom Maksimiru zabljesnula golgeterska genijalnost sjajnog Poljaka Roberta Lewandowskog koji je zabio dva pogotka u razmaku od samo tri minute. Tako je Lewandowski protiv Dinama došao na pet postignutih golova u dvije ovosezonske utakmice.

Image
NISMO ZNALI DA OVO MOŽE: /

Lewandowski radio čuda na treningu

Image
NISMO ZNALI DA OVO MOŽE: /

Lewandowski radio čuda na treningu

No, sve je moglo biti drugačije da su Modri iskoristili svoje šanse koje su imali. Tu prvenstveno mislimo na priliku u 6. minuti dvoboja, kad je Ćorić sjajno uposlio Roga, a ovaj produžio za Pivarića koji je dobro pucao, ali je Ulreich obranio. Dinamo može žaliti i za prilikom Soudanija u 26. minuti, kad je alžirski reprezentativac sam izbio ispred golmana Bayerna, ali nije uspio postići pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tresla se i greda

No, posebno će se pamtiti prilike iz drugog poluvremena Fernandesa i Pivarića. U 55. minuti, Fernandes je sa desne strane ušao u kazneni prostor, odlično pucao iz kosa, ali obranio je to Ulreich.

U 70. minuti zatresla se i greda od Pivarićevog udarca, stadion je skočio na noge, a Bavarci su se spasili. Na kraju je ostalo 2:0, a moglo je biti i uvjerljivije za njemačkog prvaka da je Thomas Müller u 87. minuti realizirao kazneni udarac. Ali je pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rezultat je izostao, ali moramo biti zadovoljni'

"Ok, na kraju priče rezultat je izostao, nismo se plasirali u drugi krug Lige prvaka i Europske lige. Ali, mislim da, ako gledamo protekle sezone, moramo biti zadovoljni jer smo ipak napravili jedan iskorak u igri. Od šest odigranih utakmica, u pet smo izgledali jako dobro, osim u Munchenu. Protiv Olympiakosa smo zaslužili minimalno 4 boda. I protiv Bayerna sad isto, rezultat je mogao biti bolji nego što je završilo. I mi smo se kasnije u jednom dijelu utakmice otvorili zato što smo osjetili da možda možemo i onda se u drugom poluvremenu otvorili, nismo baš dobro stajali u obrani u drugom poluvremenu kao u prvom. I eto, oni iz jedne lopte na centru uđu u čistu šansu i zabiju pogodak", kazao je samo za Net.hr Josip Pivarić.

Image

Njegova pogođena greda vjerojatno se još uvijek trese na Maksimiru.

"Žao mi je zbog toga. Dao sam sve od sebe, ali spriječila me ta greda. Htio sam zabiti gol, nije išlo".

Bavarci nemilosrdno kažnjavaju

Sve zacrtano prije utakmice od strane trenera Dinama Zorana Mamićaigrači Modrih su i ostvarili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno, to se moglo vidjeti i na terenu. Točno onako kako smo si zamislili, tako smo i stajali u prvom poluvremenu. Gusto iza, pomicali se dobro i sve. Imali smo u prvom poluvremenu tri čiste šanse iz polukontre i kontre i u drugom poluvremenu isto. U drugom poluvremenu smo htjeli napraviti iskorak, ali eto, odmah kazne i to je tako".

Upitali smo ga i kako na svlačionicu utječe ova situacija sa Zdravkom Mamićem...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da ova situacija sa Zdravkom Mamićem jednim dijelom utječe na nas, jer nije ugodno kad se takvo što događa. Pogotovo sa izvršnim predsjednikom koji je bitan za Dinamo. Ne, nije nam nikakvu poruku poslao iz Remetinca".

Image

"Zahvaljujem svima koji su sakupili jamčevinu za mene, ali odbijam prihvatiti taj novac"

Zamijenio dres sa Lahmom

A što je rekao slavni desni bek Bayern Munchena Philipp Lahm lijevom beku Dinama Josipu Pivariću?

"Haha, ne priča čovjek hrvatski", u šali je kazao Pivarić i nastavio:

"Čestitao je na dobroj igri i kazao je da smo bili dobri. Zamijenili smo i dresove na kraju utakmice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoćete li uokviriti njegov dres?

"Ovaj je za poklon mom nećaku, imam doma već njegov dres", završio je Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo