VIDEO: / Nevjerojatni 'luzeri'! Svojim navijačima su dali 15 dana katastrofe!

Nogometaši Vitorije iz Guimaraesa senzacionalni su pobjednici Portugalskog kupa. U finalu igranom u Oeirasu pobijedili su favoriziranu Benficu s 2:1.

26.5.2013.
21:06
VOYO logo

Užasna završnica sezone za nogometaše Benfice tako je u nedjelju dobila ''točku na i''. Podsjetimo, lisabonski je klub najprije ostao bez naslova u portugalskom prvenstvu, primivši gol u sudačkoj nadoknadi odlučujuće utakmice protiv Porta. Potom se sličan scenarij ponovio i u finalu Europa lige u kojem je Benfica također izgubila u sudačkoj nadoknadi (2:1) od Chelseaja.

Ove nedjelje momčad Jorgea Jesusa nije primila pogodak u sudačkoj nadoknadi, ali je u završnici utakmice ispustila vodstvo 1:0. Vodila je Benfica od 30. minute kada se lopta odbila od Nicolasa Gaitana u mrežu. Klub iz glavnoga grada je držao prednost sve do 79. minute kada je izjednačio El Arbi Hillel Soudani, a samo dvije minute kasnije je vodstvo i pobjedu Vitoriji donio Ricardo Pereira. Za klub iz Guimaraesa ovo je prvi osvojeni Portugalski kup u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice zamalo je došlo i do fizičkog obračuna između ponajboljeg igrača Benfica Oscara Cardoza i trenera Jorgea Jesusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo