Novi heroj Splita poručio: 'Ovo je ispunjenje snova'

'Golove posvećujem Torcidi, neka im ovo bude poklon za 63. rođendan', poručio je Marko Bencun novi Hajdukov junak koji je s dva gola potopio Lokomotivu.

27.10.2013.
11:34
VOYO logo

Mladi napadač kolo ranije je s dva gola potopio i Hrvatski dragovoljac, a nakon utakmice spomenuo je i trenera Igora Tudora.

"Hvala mu na pruženoj prilici, nadam se da sam je vratio na najbolji način, volio bih da se ova serija i dalje nastavi. Što reći nakon ovakve dvije utakmice, ovo je ispunjenje snova, stvarno sam presretan. Večeras sam uputio dva udarca i zabio dva gola, još je Pašalić na kraju zabio. Ova pobjeda plod je rada cijele ekipe", zaključio je Bencun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za ovo se živi, dali smo zadnji atom snage, vidjelo se to i po grčevima na kraju utakmice. Morali smo pobijedti zbog ove publike, zbog cijelog grada", kazao je mladi Filip Bradarić, a zatim se osvrnuo na dvostrukog strijelca Marka Bencuna s kojim je proveo polusezonu na posudbi u Primorcu.

"Suze mi krenu na oči kada se sjetim Bencuna i svega što je prolazio, govorio sam mu prije par godina kada smo zajedno odlazili sa stadiona i kada nije bio ni među 18, znao sam da će doći njegovo vrijeme. Drago mi je zbog ova četiri gola kao sam ih sam zabio", emotivno će Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je prokomentirao i bivši igrač "bijelih" Dinko Trebotić. Čestito je Hajduku na pobjedi.

"Htio bih pohvaliti trenera Tudora, vidi se njegova ruka, ova igra je plod njegovog trenerskog umijeća. Znam sve ove momke, igrao sam s većinom i ne iznenađuje me ovaj rezultat", zaključio je Trebotić u izjavi za Dalmacija News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo