ZAVRŠNICA SEZONE / BBB pozvali na proslavu naslova: 'Igrači su zaslužili da im se zahvalimo pravim navijačkim izdanjem'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Plavi će svoju posljednju ovosezonsku utakmicu odigrati u nedjelju na Maksimiru protiv Gorice

23.5.2023.
20:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je obranio svoj naslov prvaka Hrvatske, a u nedjelju će se suočiti s Goricom na Maksimiru kako bi zaključili sezonu. Utakmica je zakazana za 19:15, a Bad Blue Boysi pozivaju sve svoje članove da dođu u velikom broju i proslave ovosezonske uspjehe s igračima.

Image
VATRENA JEDINICA /

Bomba iz Španjolske: Livaković pred transferom života, Modrić ga preporučio Realu?!

Image
VATRENA JEDINICA /

Bomba iz Španjolske: Livaković pred transferom života, Modrić ga preporučio Realu?!

Njihovu poruku, koju su objavili na svom Telegram kanalu, prenosimo u potpunosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo će utakmicom u nedjelju završiti ovu sezonu i proslaviti novi naslov prvaka Hrvatske. Kada odvrtimo film unatrag, imamo mnogo razloga za zadovoljstvo bez obzira na sve turbulencije koje smo prošli i mi u navijačkom smislu i igrači koji su se pobrinuli da uvjerljivo na kraju osvoje titulu i dostojno predstave naš klub u Ligi prvaka.

Igrači su zaslužili podršku

U proteklih nekoliko godina ostvareni su veliki sportski rezultati, bilo je puno uspona i padova koje smo prolazili zajedno i možemo s ponosom reći da smo dali veliki doprinos tim klupskim uspjesima. Zato ovim putem želimo pozvati sve navijače Dinama da u nedjelju zajedno proslavimo zajednički uspjeh i sa stilom zaključimo ovu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su za svoj pristup, ponašanje i što je najvažnije - rezultate, zaslužili da im se zahvalimo dobrom posjetom u nedjelju i pravim navijačkim izdanjem. Sjever za ovu utakmicu priprema i prigodnu koreografiju pa sve navijače Bad Blue Boyse pozivamo da na tribini budu najmanje sat vremena prije početka utakmice", stoji u pozivu na utakmicu.

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na Play Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo