SRAMOTA / BBB-ovci zgroženi ponašanjem takozvanih derbi-navijača Dinama. Pogledajte kakve su otužne prizore snimili nakon Milana

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo je protiv Milana imao vrlo dobru podršku navijača jer sve su dostupne karte bile rasprodane

26.10.2022.
22:55
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama doživjeli su težak poraz u petom kolu Lige prvaka. Milan ih je nadigrao s 4:0 i to na njihovu Maksimiru i sada samo u teoriji mogu izboriti proljeće u Europi, odnosno za to im treba pobjeda protiv Chelseaja u posljednjem kolu.

Dinamo je protiv Milana imao vrlo dobru podršku navijača jer sve su dostupne karte bile rasprodane, a posebno su uvjerljivi i glasni bili Bad Blue Boysi. Međutim, BBB-ovci su nakon susreta primijetili nešto što ih je baš zasmetalo, a to je ponašanje navijača Dinama koji uglavnom pohode na Zapad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo, kao što svi znamo, u Prvoj HNL nema niti približnu posjetu kao što ima na velikim utakmicama Lige prvaka, a taj segment itekako smeta navijače koji svaki vikend dolaze na Sjever ili još bolje idu za Dinamom na sva gostovanja.

Image
SVI SU GORE /

Legendarni Vatreni došao na Maksimir pogledati Dinamo i Milan: Pogledajte s kim je bio u društvu

Image
SVI SU GORE /

Legendarni Vatreni došao na Maksimir pogledati Dinamo i Milan: Pogledajte s kim je bio u društvu

Boysi ogorčeni navijačima

Među navijačima koji dolaze na Zapad ima i onih koji dobivaju karte kao dio nekog sponzorskog dogovora, ima i onih koji se tamo dođu naslikavati, a tu su i oni infamozni derbi-navijači koji dolaze isključivo gledati velike utakmice. Kako se može vidjeti po grupama na društvenim mrežama u kojima se okupljaju tvrdokorni BBB-ovci, njima baš smetaju takvi tipovi navijača, a naveli su i nekoliko razloga zašto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističu kako ti navijači kupuju ulaznice i onda napuštaju tribine 20 minuta prije kraja, kao što su to radili protiv Milana negdje oko 70. minute. A posebno im je zasmetalo to što su nakon susreta mnogi "navijači" bacali Dinamove šalove, majice i zastave po podu, ostavljali ih na tribini ili najgore bacali u smeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo