VIDEO: / Sjajni Mandžukić i Bayern ruše sve rekorde

Nogometaši Bayerna u sedmom su kolu Bundeslige došli i do sedme pobjede. Na svojoj su Allianz Areni svladali Hoffenheim s 2:0, a oba je pogotka zabio Franck Ribery.

6.10.2012.
18:15
VOYO logo

Sa sedam pobjeda u isto toliko uvodnih kola današnja je generacija bavarskog kluba izjednačila rekord koji zajednički drže momčadi Bayerna (sezona 1995/96), Kaiserslauterna (2001/02) i Mainza (2010/11).

Hoffenheimovim nogometašima posljednjih dana nije lako budući da se njihov suigrač Boris Vukčević bori za život nakon prometne nesreće. U Münchenu su igrali hrabro i solidno se držali, ali ipak nisu mogli ugroziti pobjedu Bavaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 19. minuti je Thomas Müller pronašao Riberyja koji je udarcem s lijeve strane kaznenog prostora spretno iskoristio priliku. Već u drugoj minuti nastavka naš jeMario Mandžukić s desne strane nabacio u šesnaesterac prema Toniju Kroosu koji se spetljao, ali je ipak uspio gurnuti loptu Riberyju, a ovaj je zabio za, pokazalo se, konačnih 2:0. Francuz je šesti put u Bundesligi bio dvostruki strijelac. Mandžukić je odigrao svih 90 minuta za Bavarce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon lošeg starta HSV se budi, a u subotu je došao do treće pobjede u posljednja četiri kola. Momčad Thorstena Finka je kao gost nadigrala Greuther Fürth s 1:0, a jedini je strijelac u 17. minuti bio Heung Min Son. Milan Badelj je odradio cijelu utakmicu za Hamburžane.

Wolfsburg je u 1. kolu slavio kod Stuttgarta, a otada ide samo nizbrdo. Uz dva remija, skupio je i četiri poraza, a treći u nizu je stigao ove subote u Gelsenkirchenu. Schalke je s uvjerljivih 3:0 bio bolji od Vukova i svoga bivšeg trenera Felixa Magatha. Potonji je ovom prilikom na početku ostavio Ivicu Olićana klupi, a u napad je gurnuo Srđana Lakića. Dubrovčanin je u samoj završnici utakmice imao najbolju priliku za Wolfsburg, ali nije je iskoristio. Odigrao je svih 90 minuta, dok je Olić ušao u 52. minuti. Premijerni pogodak u dresu Schalkea postigao je Afellay, a strijelci su bili i Farfan i Neustädter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana Klasnića nije bilo u kadru Mainza koji je ostvario treću pobjedu u četiri zadnja kola. S 1:0 je bio bolji od Fortune Düsseldorf, a strijelac je u 85. minuti bio Makedonac Nikolče Noveski.

Bayern - Hoffenheim 2:0 (Ribery 19, 47) Freiburg - Nürnberg 3:0 (Makiadi 36, Caligiuri 90+2 - 11m, Terrazzino 90+3) Greuter Fürth - HSV 0:1 (Son 17) Mainz - Fortuna D. 1:0 (Noveski 85) Schalke - Wolfsburg 3:0 (Farfan 33, Afellay 46, Neustädter 58)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljestvica: 1. Bayern 21 2. Eintracht (-1) 16 3. Schalke 14 4. Borussia Dortmund (-1) 11 ...

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo