BAYERN POBIJEDIO LEIPZIG U DERBIJU: / Bavarci napravili velik korak ka obrani titule prvaka Njemačke

Image

Bayern je pobjedom povećao svoju prednost pred drugoplasiranim Leipzigom na sedam bodova, a trećeplasirani Wolfsburg je ostao na deset bodova zaostatka

3.4.2021.
21:23
VOYO logo

Njemački i europski prvak Bayern slavio je s 1:0 na gostovanju kod RB Leipziga i tako napravio veliki korak ka devetom uzastopnom i ukupno 31. naslovu nacionalnog prvaka.

Gol odluke postigao je veznjak Leon Goretzka na povratnu loptu Thomasa Muellera. Domaća momčad je pokušavala doći do izjednačenja, a najbliže su tome u nekoliko navrata bili Marcel Sabitzer i bivši igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo, no njihovi udarci ili nisu bili dovoljno precizni ili bi ih zaustavio Manuel Neuer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je pobjedom povećao svoju prednost pred drugoplasiranim Leipzigom na sedam bodova, a trećeplasirani Wolfsburg je ostao na deset bodova zaostatka pobijedivši na domaćem terenu Koeln s 1:0 uz pogodak hrvatskog nogometnog reprezentativca Josipa Brekala.

Image
BREKALO MAJSTORSKIM POGOTKOM DONIO POBJEDU WOLFSBURGU: /

Pogledajte sjajan potez Vatrenog

Image
BREKALO MAJSTORSKIM POGOTKOM DONIO POBJEDU WOLFSBURGU: /

Pogledajte sjajan potez Vatrenog

Brekalo zabio

Brekalo je u 69. minuti uputio precizan udarac s ruba kaznenog prostora, pri čemu je lopta okrznula jednog gostujućeg obrambenog igrača i završila u mreži. Hrvatski reprezentativac je bio u početnoj postavi i igrao do 73. minute, a Marin Pongračić je ostao na klupi za pričuve Wolfsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju koji bi mogao odlučiti koji će njemački klubovi igrati sljedeće godine u Ligi prvaka, Eintracht je u Dortmundu svladao domaću Borussiju s 2:1 i tako stvorio velikih sedam bodova prednosti u borbi za četvrto mjesto.

Gosti su poveli u 11. minuti kad je Schulz nesretno glavom poslao loptu u svoju mrežu. U 45. minuti je izjednačio Hummels nakon udarca iz kuta. Pobjedu Eintrachtu donio je Andre Silva u 87. minuti, kad je glavom pogodio mrežu na ubačaj Filipa Kostića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht je četvrti s 50 bodova. Borussia Dortmund je peta s 43 boda, koliko ima i šestoplasirani Bayer Leverkusen koji je pobijedio Schalke s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo