EURO NOGOMET / Barišić remi svojih Rangersa gledao s klupe, Pulišić na kraju dodatno kaznio Slaviju

Image
Foto: profimedia

Slavia se nije predavala te je smanjila na 2-3 golom Schranza u 65. minuti

7.3.2024.
23:19
profimedia
VOYO logo

Nogometaši Milana pobijedili su prašku Slaviju na domaćem terenu 4-2 u prvom dvoboju osmine finala Europske lige, a ujedno su više od sat vremena imali na travnjaku igrača više.

Image
EURO NOGOMET /

Bayer se u Azerbajdžanu golom u 92. spasio prvog poraza u sezoni

Image
EURO NOGOMET /

Bayer se u Azerbajdžanu golom u 92. spasio prvog poraza u sezoni

Gosti su u prve velike probleme upali u 26. minuti kada su ostali s igračem manje, isključen je Diouf. Samo osam minuta kasnije Giroud je golom za 1-0 naplatio brojčanu prednost Milana, ali već u 36. minuti je bilo 1-1 kada je domaćina šokirao Doudera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na odmor je Milan ipak otišao uz veliku prednost od dva pogotka nakon golova u završnici prvog dijela koje su dali Reijnders i Loftus-Cheek. Slavia se nije predavala te je smanjila na 2-3 golom Schranza u 65. minuti. Talijanski velikan ipak je došao do dva gola plusa, a konačni rezultat postavio je Pulišić golom pet minuta prije kraja.

Gotovo kompletan posao na putu prema četvrtfinalu Marseille je obavio u prvoj, domaćoj utakmici, u kojoj je pobijedio Villarreal 4-0. U prvom dijelu su strijelci za Marseille bili Veretout i Aubameyang iz jedanaesterca, uz autogol Mosquere. Početkom nastavka Aubameyang je zabio novi pogodak za 4-0 nakon čega su gosti ostali i s igračem manje. Bolje se Villarreal nosio s desetoricom te nije do kraja više primio pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Freiburg je pred svojim navijačima pobijedio West Ham 1-0, a jedini je gol dao austrijski reprezentativac Gregoritsch u 81. minuti, dok su u Lisabonu Benfica i Rangers odigrali 2-2.

Dva puta su gosti iz Škotske vodili nakon što su domaću mrežu pogađali Lawrence i Sterling u prvom poluvremenu, dok su Benficu u igru vraćali Di Maria golom iz jedanaesterca te Goldson koji je u 67. minuti dao autogol za konačnih 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu utakmicu s klupe za pričuve Rangersa je odgledao hrvatski reprezentativac Borna Barišić.

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo