BARCELONI IZA LEĐA: / Otkriveno kada su se i kako sastajali Real i Neymar

Image

Pitanje Neymarovog ugovora postaje polako noćna mora za Barcelonu. Iako je jedan od najboljih nogometaša svijeta, Brazilac na Camp Nou zarađuje tek 100.

28.4.2016.
9:20
VOYO logo

Naravno, Barcelona je svjesna da mora pothitno povećati ugovor, mjesecima već pregovara s Neymarom oko novih uvjeta koji bi trebali 23-godišnju brazilsku zvijezdu "zacementirati" u Barceloni.

Sumnjive okolnosti dolaska u Barcelonu

Odštetna klauzula za Neymara iznosi 190 milijuna eura, što je danas iznos koji si neki klubovi čak i mogu priuštiti, poput PSG-a. S druge strane stižu informacije kako je Neymar u ovom trenutku postao preskup za Barcelonu koji nema financijski kapital u borbi za zadržavanje Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da takva situacija veseli najvećeg suparnika, madridski Real koji je također bio u utrci za dovođenje mladog Neymara iz Santosa. No, pod sumnjivim financijskim okolnostima, tad je Brazilac završio u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što ne znači da Real ne pokušava i dalje dovesti Neymara. Ne bi bilo prvi put da velika zvijezda prelazi iz redova jednog španjolskog velikana u drugi, kakav je bio slučaj s Luisom Figom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susreli se već dva puta

Predstavnici Reala susreli su se s Neymarom na dodjeli Zlatne lopte u Zürichu u siječnju, a prema pisanju španjolskog lista El Confidencial, to je bio njihov već drugi sastanak.

Prvi put, tvrdi El Confidencial, Neymar i Real susreli su se u prosincu prošle godine, prije dodjele Zlatne lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo