TRANSFER-BOMBA / Barcelona uzdrmala Europu i dovela pravog kapitalca. Prekršio je dogovor s Chelseajem i prešao za gotovo 60 milijuna eura

Image
Foto: Profimedia

Romano tvrdi da će Barcelona iskrcati oko 58 milijuna eura plus još bonuse koji mogu narasti do 68 milijuna eura

13.7.2022.
8:22
Profimedia
VOYO logo

Najpoznatiji i najrelevantniji ekspert za nogometne transfere, Fabrizio Romano, tvrdi da je brazilski nogometaš Raphinha novi igrač Barcelone. Leeds United i Barcelona konačno su postigli dogovor i prekinuli trakavicu koja se razvlačila tjednima.

Premda je sve vodilo ka tome da će Brazilac karijeru nastaviti u Chelseaju, Raphinha je tu opciju opak odbacio i odlučio se za prelazak na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Romano tvrdi da će Barcelona iskrcati oko 58 milijuna eura plus još bonuse koji mogu narasti do 68 milijuna eura, a Leeds je to prihvatio i preostaje još samo odraditi papirologiju i formalnosti. Raphinha je navodno već sve dogovorio s Barcelonom i to još u veljači, a trebao bi potpisati ugovor na pet godina.

Talijanski ekspert za transfere tvrdi i kako je Leeds imao dogovor s Chelseajem, ali Raphinha je, navodno, bio toliko opsjednut prelaskom u Barcelonu, da je prekršio taj dogovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo