Ovako ste glasovali / Ma kakav City!? Čitatelji portala Vijesti.hr odabrali svoje favorite Lige prvaka

Image
Foto: AP

Kladionice su kao prvog favorita za osvajanje izdvojile Manchester City, no čitatelji portala Vijesti.hr imali su drugačiju viziju pobjednika.

18.9.2018.
10:50
AP
VOYO logo

Najatraktivnije klupsko natjecanje na svijetu – nogometna Liga prvaka – vraća se večeras u punom sjaju. U novim terminima natjecanje će u 18:55 otvoriti utakmice Intera i Tottenhama te Barcelone i nizozemskog PSV-a. Program se nastavlja od 21 sat susretima Club Bruggea i Borussije Dortmund, Crvene Zvezde i Napolija, Lokomotiva i Galatasaraya, Liverpoola i PSG-a, Monaca i Atletica te Schalkea i Porta.

Kao i svake sezone u Ligu prvaka s visokim ambicijama ulazi velik broj klubova, no toliko je puta viđeno da se baloni od ambicija vrlo rano rasplinu. Kladionice su kao prvog favorita za osvajanje izdvojile Manchester City, no čitatelji portala Vijesti.hr imali su drugačiju viziju pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svih su favorita najviše šansi, čak 30 posto, dali Barceloni našeg Ivana Rakitića. Kao drugog favorita za osvajanje naslova prvaka Europe istaknuli ste Juventus, ali s dvostruko manjim brojem glasova. Zanimljivo je da ste prošlogodišnjem osvajaču i klubu koji napada treći naslov prvaka zaredom – Real Madridu – dali samo tri posto šanse za osvajanje Lige prvaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo