Barcelona je na nogama: 'Velika momčad i navijači!!!! Vamooooooos!!!!'

Jedan od najboljih igrača Barcelone Andres Iniesta je na svom twitter profilu objavio fotografiju na kojoj s Piqueom i Rakitićem slavi veliki trijumf nad Atletico Madridom (3:1).

12.1.2015.
10:34
VOYO logo

Trener Atletico Madrida Diego Simeone je na Camp Nou lovio pobjedu protiv Barcelone. Međutim, ostalo je samo na tome. Barca je odigrala možda i najbolju utakmicu ove sezone u Primeri, deklasiravši aktualnog prvaka Španjolske sa 3:1. Hrvatski reprezentativci Mario Mandžukić i Ivan Rakitić imali su zapažene uloge u svojim momčadima. Mandžo je postigao jedini gol za Atletico na ovoj utakmici, dok je Rakitić u Barceloni pružio sjajnu partiju.

Bivši igrač Schalkea i Seville je pokazao sav svoj potencijal. Bio je agresivan u obrani, vodio je brojne akcije Barcelone, i sudjelovao je kod svih golova. Njegova partija nagrađena je pljeskom prepunog Camp Noa u 89. minuti, kada je izašao iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda Barcelone euforično je proslavljena u svlačionici katalonskog diva. Nakon brojnih trzavica na relaciji Enrique - Messi, i lošijih igara u posljednje vrijeme, ova pobjeda jako je dobro došla Messiju i društvu, što zbog bodova, što zbog samopouzdanja. Tako je oduševljenje nakon sraza bilo veliko, a nakon utakmice Andres Iniesta je na twitteru objavio fotografiju na kojoj s Piqueom i Rakitićem slavi trijumf, uz post na profilu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika momčad i navijači!!!! Vamooooooos!!!!".

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najzaslužnijih za slavlje bio je i brazilski nogometni virtuoz Neymar.

"Bilo je problema u svlačionici, ali sada smo zajedno. Važna je ovo pobjeda, moramo se koncentrirati na teren i postizati što bolje rezultate. Vjerujem da je kriza iza nas", kazao je Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Atletico Madrida Moya iznio je i svoje viđenje dvoboja.

"Prvo poluvrijeme, lošije nego bilo koje u zadnje vrijeme, odveli nas je u poraz".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Barcelone u ostavci Josep Maria Bartomeu bio je presretan zbog trijumfa.

"Messi je uvijek ovako motiviran i igra vrlo dobro. S ovom izvedbom ohrabrili smo navijače".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo