BARCA SVE NAPORE ULAŽE U DOVOĐENJE NAPADAČA: / Nekoliko je imena, a jedno bi do kraja tjedna trebalo sletjeti na Camp Nou

Image
Foto: AFP

U tijeku je potpuna mobilizacija na Camp Nou, do kraja tjedna trebao bi stići napadač

16.1.2019.
8:36
AFP
VOYO logo

Barcelona želi do kraja tjedna potpisati napadača, a za sada je nekoliko kandidata. Katalonci za sada imaju samo Luisa Suareza na poziciji centralnog napadača i trener Ernesto Valverde zatražio je od čelnika kluba da mu dovedu još jednog igrača takvog profila.

Čelnici Barcelone navodno žele Alvara Moratu, koji bi napustio Chelsea ukoliko Plavci riješe dovođenje Gonzala Higuaina iz Milana, odnosno Juventusa, ali Španjolac je samo jedan od nekolicine napadača na listi Barcinih želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno je kandidata

Na toj listi je Celtin napadač Iago Aspas, koji je dokazan na terenima La Lige, a spominje se i Olivier Giroud, koji je zamjena Morati u Chelseaju. I Fernando Llorente, rezervni napadač Tottenhama, nada se prelasku u Barcelonu, ali u Kataloniji bi ipak radije doveli Aspasa ili Moratu.

Spominju se još neki igrači, ali prema pisanju španjolskih medija, u najužem izboru su upravo nabrojani Morata, Aspas, pa tek onda Giroud i Llorente. Mundo Deportivo prenosi da je najizglednije da dođe Llorente koji nije zadovoljan minutažom u Tottenhamu. Ipak, ni u Kataloniji se vjerovatno neće nešto previše naigrati pored Suareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo