BARCA PRODAJE POLA PRVE MOMČADI: / Procurio popis na kojem nitko ne želi biti, stigle loše vijesti za Hrvata

Image
Foto: Profimedia

Katalonci namjeravaju biti aktivni na tržištu ovog ljeta

24.7.2020.
8:21
Profimedia
VOYO logo

Već se mjesecima nagađa kako katalonski velikan, Barcelona, sprema čistku ovo ljeta. Madridski dnevni list Marca navodi kako je na izlaznim vratima čak 12 zvijezda i da su za njih spremani saslušati ponude. Kao razlog ovakvog poteza navodi se da su na tržište stavili pola momčadi kako bi prikupili sredstava za transfer LautaraMartineza iz Intera. Argentinski napadač najveća je klupska želja, ali cijena od 111 milijuna eura usred financijske krize koja je pogodila sve klubove zbog pandemije koronavirusa ne dopušta im da toliko plate za jednog igrača.

Tko je na prodaju?

Marca navodi da je Barca tako na tržište stavila vratara Neta, Nelsona Semeda, Samuela Umtitija, Juniora Firpa, Ivana Rakitića, Artura Vidala, Ousmanea Dembelea, Martina Braithwaitea, Carlesa Alenu, Rafinhu Alcantaru, Todiba i Philippea Coutinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (C) celebrates with Barcelona's Brazilian forward Neymar (R) and Barcelona's forward Paco Alcacer after scoring during the Spanish league football match FC Barcelona vs Real Sporting de Gijon at the Camp Nou stadium in Barcelona on March 1, 2017.,Image: 322943801, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Popularni dnevni lista naglašava kako su u Barci svjesni da svi ovi igrači neće napustiti klub ovog ljeta te da će nekolicina njih otići na posudbe, ali i da su svi na prodaju kako bi mogli investirati u obnovu momčadi.

Za kraj ističu kako u Barci vjeruju da će za sve igrače osim Dembelea i Coutinha pronaći nove klubove. Riječ je o dva od tri najskuplja pojačanja u povijesti Barce. Treći je Antoine Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo