BARCA POSTAVILA CIJENU ZA RAKITIĆA: /

Objavljeno za koji iznos su se spremni rastati od Vatrenog, Englezi mu pronašli novi klub

Image
Foto: Profimedia

Ranije je bilo govora da mu je jedina želja povratak u Sevillu

3.4.2020.
9:24
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni prvak Barcelona spreman je prodati hrvatskog reprezentativca IvanaRakitića (32) izvijestile su početkom tjedna španjolske sportske novine Marca.

"Kako stvari stoje, nogometno tržište će na ljeto biti označeno nesigurnošću, no Ivan Rakitić je jedan od igrača koji figurira kao raspoloživ za transfer u knjižici uprave Barcelone. To je bio tijekom protekla dva prijelazna roka i to nastavlja biti, posebno jer će mu na ljeto ostati još godina dana ugovora s klubom“, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona se nada na njemu zaraditi oko 20 milijuna eura iduće ljeto", dodao je taj medij. To je otprilike cijena po kojoj ga je 2014. godine bila dovela iz Seville.

Engleski Express ističe pak kako je ovo velika prilika za Manchester United koji već neko vrijeme prati igrača, ali napominju kako nisu sami u otme jer ga žele i klubovi iz Španjolske, Italije i Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Solskjaeru je prioritet dovesti još jednog središnjeg veznjaka ovog ljeta iako je u siječnju doveo Brunu Fernandesa. United se raspitivao za Rakitića i prije dolaska Portugalca i sada bi mogli poslati ponudu Barceloni”, piše Express.

“Ako ga United kupi, veteran bi u svlačionicu donio pobjednički mentalitet mladoj momčadi jer je osvojio brojne trofeje uključujući četiri španjolska prvenstva i Ligu prvaka”, završava teks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo