BALOTELLI 'NA AKCIJI': / Liverpool ga daje u pola cijene, Sampdoria još pregovara

Image
Foto: AFP

Ako imate deset milijuna eura viška, možete si priuštiti - Marija Balotellija. Prošlog ljeta Liverpool ga je 20 milijuna eura doveo iz Milana.

28.7.2015.
11:21
AFP
VOYO logo

Igračeva vrijednost pala je još i više. Prije godinu dana, po transfermarktu, Balotelli je na nogometnom tržištu vrijedio 26.5 milijuna eura, a sada 11.

Zabio je jedan gol u Premier ligi

Mizeran učinak na Anfieldu kriv je za sve, Balotelli je u sezoni zabio tek jedan gol u Premier ligi, a ukupno je u 28 nastupa zabio tek četiri gola za Redse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampdoria je i tijekom sezone iskazivala zanimanje za bivšeg talijanskog reprezentativca, ali 50-postotni popust nije dovoljno atraktivan za kupovinu Balotellija.

"Čuo sam da je jučer posjetio Genou, ali cijena mu je 10 milijuna. Kada bih dobio dodatni popust, dočekao bih ga otvorenih ruku", kazao je Sampdorijin predsjednik Massimo Ferrero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli je već odbio ponudu talijanskog trećeligaša Lupe Castellija, koji je u vlasništvu njegovog bivšeg suigrača Marca Amelije.

Sampdoria bi i Cassana

Izgledno je da za Balotellija više nema mjesta u Liverpoolu. Doslovno je izrezan s klupske fotografije objavljene na Twitteru, a teško je povjerovati da bi mu trener Brendan Rodgers dao prostora pored novih napadača Christiana Bentekea, Roberta Firmina i Dannyja Ingsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampdoria je zainteresirana i za dolazak još jednog "divljeg dečka" talijanskog nogometa, Antonia Cassana. Kakav bi to "eksplozivan" bio napad, Balotelli - Cassano. Spektakl bi bio zajamčen, barem izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo