BADELJ SVE BLIŽE ODLASKU IZ FIORENTINE: / Španjolski velikan mu nudi mogućnost da već ove sezone zaigra u Ligi prvaka

Image
Foto: AFP, STR

Kako Badelj ove sezone nije igrao u europskim kupovima, mogao bi biti prijavljen za drugu fazu Lige prvaka.

3.1.2018.
11:28
AFP, STR
VOYO logo

Uz Domagoja Vidu koji je potpisao za Beşiktaş i Marka Pjacu koji odlazi na posudbu, vjerojatno u Schalke, treći hrvatski nogometni reprezentativac koji bi ove zime mogao promijeniti klub je Milan Badelj. Poznato je da 28-godišnjem veznjaku na kraju sezone istječe ugovor s Fiorentinom i ako Toskanci žele nešto zaraditi na njemu, moraju ga prodati u siječnju. U suprotnom će ostati bez ikakve odštete.

Još od prošlog ljeta je poznato da je za Badelja zainteresiran Milan, ali čini se da posrnuli Rossoneri neće moći pratiti konkurenciju. Posljednjih su tjedana talijanski mediji izvještavali da je za hrvatskog nogometaša ozbiljno zagrizla i Roma, a povremeno se sčpominje i njezin najveći rival Lazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma i Sevilla u prednosti

Novi klub u utrci za Badelja je Sevilla što i ne čudi jer je prije nekoliko dana njezin trener postao Vincenzo Montella. Talijanski stručnjak je trenirao Badelja u Fiorentini i silno ga je želio dovesti u Milan dok je radio na San Siru. La Nazione, dnevnik iz Firence, tvrdi da je Montella i dalje zagrijan za bivšeg dinamovca i pokušat će ga ove zime dovesti na Sanchez-Pizjuan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti dnevni list navodi i da Badelj želi igrati u Ligi prvaka, tako da su Roma i Sevilla u prednosti pred konkurencijom. Oba kluba su se plasirala u osminu finala, Sevilla ide na Manchester United, a Roma na Šahtar, a kako Badelj ove sezone nije igrao u europskim kupovima, mogao bi biti prijavljen za drugu fazu Lige prvaka.

Badelj u Fiorentini igra od ljeta 2014. kada je došao iz bundesligaša HSV-a. Ove je sezone skupio 16 nastupa u Seriji A i postigao jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo