Gotovo je! Dinamo traži novog kapetana!

Sportski direktor hamburškog Bundesligaša Frank Arnesen predstavio je u četvrtak HSV-ovim nogometašima novo pojačanje: dosadašnjeg Dinamova kapetana Milana Badelja...

10.8.2012.
10:43
VOYO logo

Dopratio je nekadašnji sjajni danski reprezentativac 23-godišnjeg Hrvata u grad na Labi izravno iz Zagreba, gdje je svjedočio njegovu nastupu protiv moldavskog Sheriffa u uzvratom dvoboju trećeg pretkola Lige prvaka. Badelj je u četvrtak prošao liječnički pregled. Ugovor će potpisati u petak na tri godine uz opciju četvrte, nakon čega će s menadžerom momčadi Marinusom Besterom potražiti mjesto za stanovanje.

Nakon toga će, navodi Bild, otići za Zagreb i pomoći Dinamu u još trima utakmicama: prvenstvenoj protiv Splita te dvjema za ulazak u Ligu prvaka. Novom će se klubu priključiti uoči sjevernjačkoga derbija protiv Werdera u Bremenu prvog rujna, u drugome bundesligaškom kolu. To znači da će propustiti kup-gostovanje kod Karlsruhea 19. i bundesligaški start protiv Nürnberga 25. ovog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemoguće ga je prije dobiti. Dinamo se nada prolasku u Ligu prvaka, a Badelj je 50% te momčadi. Kapetan je i lider. I u srijedu je protiv Sheriffa odigrao izvanrednu utakmicu. S njim će naša igra postati daleko zabavnija: Milan je vrlo dobar, "nečujan" s loptom. Ima jako dobro oko", izjavio je Arnesen napomenuvši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Badelj jest režiser igre, ali ne u smislu klasične desetke. Igra povučenije".

I trener Thorsten Fink oduševljen je pojačanjem koje je njegov klub doveo za četiri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće biti tako strašno pričekati ga još tri tjedna. Znamo kakvog smo igrača kupili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo