Stiže bogataš koji će slomiti Torcidu?

Priča oko kupnje Hajduka se nastavlja. Nakon Amerikanaca, koji već dulje vrijeme pregovaraju s Gradom Splitom i najave da uskoro stižu i ruski poduzetnici, pojavilo se jedan Australac.

12.7.2013.
9:50
VOYO logo

On je australski Hrvat podrijetlom iz Krila Jesenica i navodno je dugogodišnji zaljubljenik u 'bilu boju'.

Bogatstvo je stekao u građevinskim poslovima, a u posljednje vrijeme se bavi iskopavanjem zlata i nafte. Prema informacijama koje kolaju Splitom, Australac je spreman uložiti u Hajduk, i to za početak kao sponzor, a potom bi nakon nekog vremena, barem se tako priča, krenuo u kupnju većinskog paketa dionica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što bi moglo slomiti i najtvrđe navijače u Splitu je informacija da bi Australac, navodno dugogodišnji prijatelj predsjednika udruge Naš Hajduk Žana Ojdanića, za razliku od Amerikanaca, želio otkupiti 50 posto plus jednu dionicu, te tako postati vlasnik splitskog kluba, a upravljačku strukturu bi prepustio navijačima.

Australac bi trebao stići u Hajduk kroz mjesec dana, kruže priče po Splitu, no točno vrijeme njegova dolaska još uvijek nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta priča kruži Splitom posljednjih nekoliko dana, ali dotični gospodin se još uvijek nije javio ni meni ni ikome iz Hajduka. To je, nažalost, još uvijek dim bez vatre. Ponavljam, nažalost, jer bi mi bilo jako drago da se gospodin pojavi u Splitu. No, vidjet ćemo što nam donosi sutra", rekao je za Sportski.net predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Pokušali smo kontaktirati i predsjednika udruge Naš Hajduk Žana Ojdanića, no do objave teksta nismo ga uspjeli dobiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo