AUGSBURG ŠOKIRAO REBIĆEV EINTRACHT: / Kovač se uvjerljivom pobjedom vratio na vrh

Image
Foto: AFP

Odigrane su tri utakmice 29. kola njemačke Bundeslige

14.4.2019.
20:19
AFP
VOYO logo

Nogometaši Augsburga ostvarili su vrijednu 3-1 pobjedu (2-1) na gostovanju kod Eintrachta u posljednjoj utakmici 29. kola njemačkog prvenstva, čime su gotovo osigurali opstanak u elitnom razredu.

Eintracht je poveo u 14. minuti pogotkom Goncala Paciencije, ali su gosti već do poluvremena došli do preokreta zahvaljujući dvostrukom strijelcu Marcu Richteru. Domaći su od 47. minute igrali s igračem manje, jer je drugi žuti karton zaradio Fernandes. Augsburg je pobjedu potvrdio u 84. minuti, a za konačnih 3-1 strijelac je bio Austrijanac Michael Gregoritsch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić je odigrao cijelu utakmicu za Eintracht, a u 69. minuti zaradio je žuti karton zbog prigovora, a dvije minute poslije je njegov udarac blokiran na samoj gol-crti.

Bayern razbio Fortunu

U prethodne dvije nedjeljne utakmice nogometaši Bayerna slavili sa 4-1 (2-0) na gostovanju kod Fortune, dok je Hoffenheim sa 2-0 (1-0) pred svojim navijačima svladao berlinsku Herthu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kingsley Coman je nakon obračuna na treningu s Robertom Lewandowskim svoj 'bijes' usmjerio za dobrobit momčadi pa je golovima u 15. i 41. minuti usmjerio dvoboj protiv Fortune na Bayernov mlin. Gnabry je 55. minuti pogodio za 3-0, a Goretzka u drugoj minuti sučevog vremena postavio konačnih 4-1. Jedini pogodak za domaće u 89. minuti postigao je Lukebakio.

Hoffenheim su do pobjede za uspon na šesto mjesto doveli Amiri (29) i Nelson (76). Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić odigrao je cijelu utakmicu, ali nije upisao asistenciju ni pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo